Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha hívom az angyalom akkor...

Ha hívom az angyalom akkor lehet h démon jön vagy szellem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 16:23
1 2
 1/16 Deus88 ***** válasza:
53%
Nem hiszem hogy annyi angyal lenne s föleg szeméjreszabott :S
2010. júl. 30. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van egy őrangyala.

Nem szellemet idézel, csak hívod az angyalod.

Nemhinném, hogy valami gond lenne.

2010. júl. 30. 16:41
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Miért mennyi angyal van? Most már engem is érdekel. :-)))))))

Első! Te meg mi a túrót keresel itt? Ha nem hiszel benne, akkor ne olvasd ezt a rovatot. ****************

2010. júl. 30. 16:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
én mindenkinek azt tanácsolnám, hogy NE ZAKLASSÁK a természetfeletti lények nyugalmát!
2010. júl. 30. 17:17
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
ha nem Priest vagy Paladin vagy nem tudsz angyalt idézni.
2010. júl. 30. 17:19
 6/16 A kérdező kommentje:
hát azok meg mik?
2010. júl. 30. 17:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindekinek van 1 őrangyala!!! Aki nem hisz benne ne ezt nézze, de most komolyan! Hülyeségre nincs szüksége annak aki a kérdést felteszi!

Ha az angyalodat hívod és rá koncentrálsz, elengeded magad stb, akkor el fog jönni. Szeretet, nyugalmat érezhetsz, esetleg melegséget, de fényeket is láthatsz, de attól se lepődj meg alakot ölt!

Más angyalokat is hívhatsz, nem csak az őrangyalodat. Neten kereshetsz róluk, de könyvesboltban is vannak angyalmeditációk. Mondjuk a könyveket jobban szeretem, az nem búg, mint a számítógép. Csak simán félreteszi az ember a könyvet és ledől, meditál. Kellemes zenét is hallgathatsz mellé. Gyertyákat is gyújthatsz.

2010. júl. 30. 18:03
 8/16 anonim ***** válasza:

OFF: Priest és a Paladin két World of Warcraft-ban szereplő "faj". Mágikus lényszerű mind a kettő és tudnak idézni! Sajnos ennél többet Én sem tudok. Nagyon régen játszottam a játékkal, és akkor se sokat.

14/L

2010. júl. 30. 18:04
 9/16 anonim ***** válasza:
17:17-es! És aki imádkozik? Isten is természetfeletti lény, nem? És mégis vannak misék amik Istenhez szólnak. Úgy mondanám, hogy ne háborgassuk Őket. :-)
2010. júl. 30. 18:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem priest vagy vagy pala , ez nálam beakasztott XD . Amúgy mindenkinek van 1 őrangyala, de ha hívod abból nem lehet baj.
2010. júl. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!