Igaz, hogy a kicsi gyerekek láthatják a szellemeket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 11:43
21/27 anonim válasza:
19:14
Nem lehet, hogy az őrangyalod volt az?
23/27 anonim válasza:
Szerintem jobban láthatják, de én nem emlékszem hogy kicsi koromban láttam volna bármit is.....
Viszont tavaly határozottan igen!!Pedig akkor már 13 voltam!
Szóval nem csak a gyerekek láthatják mert én ezt az embert 2X is láttam!
24/27 anonim válasza:
nem ember..szellem és 13 évesen nem vagy gyerek? az érdekes...:P csak tréfálok természetesen, tudom, hogy értetted
25/27 anonim válasza:
A kisgyerekek fogékonyabbak erre a dologra, az tény, de látni csak akkor LÁTHATJÁK, (hangsúlyozom!) ha adottságuk van hozzá. Volt egy érdekes esetem, amikor vigyáztam két kislányra, akik akkor voltak 1 és 3 évesek. Aludtak a szobájukban, én ültem nem messze tőlük és olvastam. A nagyobbik felébredt, felhúzta magát a rácsoságyban és elkezdett nézelődni. Bámulta az ajtó melletti falat, és egyszercsak megszólalt, hogy "Ne menj el". Én azt hittem nekem mondja, és válaszoltam neki, hogy nem megyek sehova, erre rámkiabált a kislány, hogy "Most miattad nem hallottam mikor jön jön vissza"... Hátborzongató volt...
26/27 anonim válasza:
Szerintem mivel nem rég jöttek a világra még láthatnak olyat amik a túlvilágon van.
27/27 Andyka26 válasza:
Az én másfél éves kisfiam is sokszor mutat helyekre a szobában és mondja hogy néni... Biztos hogy látnak szellemeket vagy angyalokat!Aki nem hisz ezekben,biztosan nem fogja elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!