Igen láthatják.Nekem van egy fél éves öcsém.Meghalt a szomszédunk és a macskánk.Azóta fél egy helységben lenni egyedül.Mindig kiszalad rémült arccal.Ha bemegyek a szobájába éjjelente mindig a kiságyban áll és néz a plafon felé és csak az újjál mutat arra a pontra ahova néz.
nem szenved semilyen káros szenvedésben nem autista nem fogyatékos .. szerintem nem a fal színe tetszik neki hanem lát valakit/vaalamit.
2010. júl. 15. 17:45
12/27 anonim válasza:
egy és fél éves ***
2010. júl. 15. 17:46
13/27 anonim válasza:
Amióta meg halt Apa énis félek.egyedül lenni,föleg sötétbe!!
Régen egyáltalán nem féltem!!
2010. júl. 15. 18:34
14/27 anonim válasza:
Ez valószínű h igaz,egyik bnőmmel is ez volt,kb. 4-5 éves lehetett, amikor elkezdte egyre többször mondogatni az anyjának h vmi bácsi van a szobájába, meg ilyenek,először nem figyeltek rá a szülei, de aztán elvitték vmii természetgyógyász féléhez, és ő mondta h ez télleg így van, és nem a gyerek hülye, és ő azt mondta h a gyerekek 6 éves korig látják a szellemeket.
2010. júl. 16. 11:09
15/27 anonim válasza:
Igen,igen igaz (en meg soha nem lattam) de attol igaz lehet
:D
2010. júl. 16. 12:19
16/27 anonim válasza:
"ő azt mondta h a gyerekek 6 éves korig látják a szellemeket."
komolyan mondom ez egy vicc!Miféle sarlatánokkal van tele a világ....
2010. júl. 16. 12:36
17/27 anonim válasza:
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:09
az hogy 6 éves korig látják a szellemeket a gyerekek ez azért elég távol áll a valóságtól...úgy lenne pontos a megfogalmazás hogy látHATJÁK! én nem emlékszem semmi ilyenre hogy láttam volna bármit is...
2010. júl. 16. 15:33
18/27 anonim válasza:
18:34
egy szellemtől sem kell félned, de egy szeretted szellemétől(ez esetben édesapádétól) végképp nem, csak vigyáz/nak rád
2010. júl. 16. 18:51
19/27 anonim válasza:
én 3 évesen láttam egy szellemet,akkor még nem tudtam mi az a szellem, ő mondta el. Mindig láttam, mindig ott volt a szemem előtt. Jól megvoltunk,ha valakivel haragba voltam, ő az illetőt mindig kísértette a kérésemre.A 8. szülinapomon hónap nap óra perc pontossággal(a másodpercet nem tudom)egyszer csak szó nélkül eltűnt, azóta csak az álmaimban látom.
2010. júl. 16. 19:14
20/27 anonim válasza:
Egy barátnőm húga 2éves és odamutatott az ajtó fele és mondta hogy néni loehet hogy csak azért mondta mert ahhoz volt kedve de nem tom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!