Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tud segíteni abban...

Barbucso kérdése:

Valaki tud segíteni abban hogy vámpír lehessek?

Figyelt kérdés
Vámpír szeretnék lenni csak olyan írjon aki tud segíteni vagyis aki vámpír. 21 éves lány vagyok.

2019. szept. 5. 00:28
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
68%

sokan meghosszabbítanák amúgy...az olyan öngyilkosság ami nem bizonyítható és hihetetlen sok szenvedéssel jár. a másik az aki be akarja az idővel gyógyítani a sebeket.

Barbi gondolom már feltűnt senki sem tud a kérdésednek megfelelni "Vámpír szeretnék lenni csak olyan írjon aki tud segíteni vagyis aki vámpír. 21 éves lány vagyok." vagy nem tudnak a klasszikus értelemben vett vámpírrá alakítani.

2019. szept. 8. 15:53
 42/54 A kérdező kommentje:
igen feltünt, de van akivel elkedtem beszélgetni. csak tegnap nem volt fent. de én olyan vámpírt keresek aki engem át változtatna. ez nem öngyilkosság, ez inkább olyan új életstílus, vagy új életcél
2019. szept. 8. 16:35
 43/54 anonim ***** válasza:
15%

az jó, megnyugodtam. :)

azért leírod majd mi lett a vége? sikerült vagy nem?

2019. szept. 9. 02:09
 44/54 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező nem bolond csak éjfélig nézte a Twilight-ot majd nem tudott aludni és félálomban még kiírta ezt a kérdést.
2019. szept. 10. 09:06
 45/54 anonim ***** válasza:
68%
Jesszus..UGYE nem hiszed el hogy vámpírral dumálsz?
2019. szept. 10. 13:33
 46/54 A kérdező kommentje:
Nem éjfélig néztem a Twilight-ot. Sőt már vagy 6 éve nem is láttam... de elhiszem hogy egy igazi vámpírral beszélek..! Nem tehetek róla hogy ti nem hisztek bennük .
2019. szept. 11. 00:32
 47/54 anonim ***** válasza:
88%

Honnan tudod hogy igazi vámpír? Mondta, hogy az és kész?

Vigyázz kislány, mert a világban sok rossz ember utazik arra, hogy hiszékeny, naiv gyerekeket szedjen fel.

A vámpírrá válás titka pedig nem egy furgonban vagy pincében lesz.

2019. szept. 11. 07:28
 48/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány, és már gyerek sem
2019. szept. 13. 00:09
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van, mivel tudott téged meggyőzni arról, hogy ő egy vámpír és át tud változtatni?
2019. szept. 13. 05:28
 50/54 anonim ***** válasza:
74%
Agyilag gyerek vagy. És éppen az ilyen butuska lányokat a legkönnyebb kihasználni. Vagy nagyon buta vagy, vagy súlyos téveszmékkel küzdesz...
2019. szept. 14. 07:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!