Valaki tud segíteni abban hogy vámpír lehessek?
Ok nélkül nem hiszi senki, hogy létezik.
En sem hiszek csak úgy random pl. tésztaszűrő fejű, ordító békamacskát.
Valahonnan jönnie kell.
Filmeket, könyveket néztél róluk?
én biztosan tudni fogom, egy másik életben...igen én azért aludnék rá egyet, (meghalnék) mielőtt személyazonosságot váltok.
én nem ilyen kicsiben gondolkoztam el ezen 100-200 év? én 25.868 évet terveztem be anno. Azért, hogy a születés napom és a halálom csillagászatilag megegyezzen. link:
100-200 év meg teljesíthető kihívás...arra még a történelem is tud példákat.
Én azt nem értem csak, hogy ha nem érzed jól magad, mert lelki fájdalmaid vannak és boldogtalan vagy a Földön, azon mit segít az, ha 200 évig még itt kell tengődnöd?
Ha ilyen sokáig élsz, az a legrosszabb, mert ahogy látod a világ destruktivitását és elvesztesz magad körül mindent és mindenkit, attól a te ötleted szerint miért lesz neked jobb?
Mi az összefüggés az örök élet és a lelki fájdalom között? Mert aki annyira szenved, az megrövidíteni szokta az életét, te pedig meghosszabbítanád.
Ui. Kérlek ne mindig csak az utolsó válaszra reagálj a sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!