Valaki tud segíteni abban hogy vámpír lehessek?
Én tudok! Csak meg kell harapjalak
De előtte én is kérek valamit... :DDDD
de miért akarsz vámpír lenni?
örök élet, hatalom, éjjeli műszak?
Vagy csak keresel valakit...egy régi ismerőst?
Milyen fájdalmaid vannak?
Fizikai fájdalmaid, betegségből adódóan?
Vagy lelki fájdalom, valami pszichés trauma miatt?
Értelek.
Egyedül laksz már, vagy még a családi fészekben?
21 évesen már nő vagy, nem lány.
Ha ennyi idős vagy, milyennek képzeled el magad? Álmodozónak, vagy örökifjúnak?
Ha pedig fiatalabb vagy pár évvel (ez egy anonim oldal, nem néz le senki senkit, ha fiatal), akkor szeretnél idősebbnek látszani, vagy idősebb lenni? Miért gondolod így?
nem, nem az, de ezzel, hirtelen nagyon sokan fognak keresni azzal, hogy átváltoztatnak..ha nem is vámpírrá.
És az nem feltétlen oldja meg a lelki bajokat, a vámpírság meg pláne nem. Mérhetetlen unalmas az örök élet halál nélkül, és a fájdalom megmarad...csak üressé válik a világ. keress inkább prán@n@dist, lélekgyógyászt vagy pszichológust, papot hogy gyónj, lelkészt.
Én is hasonló helyzetben voltam, vagyok. Csak elgondolkoztam az esetleges hasznokon és hátrányokon, és rengeteg hátránya van, mind közül a legrosszabb pont a halhatatlanság. legyél kolis ha még tanulsz, vagy menj albiba, lógj többet a barátaiddal, ha még te nem zártad ki őket az életedből
De van életcélod.
Vámpír akarsz lenni. Ez nem elég életcél?
Keresztapád szeret téged? Törődik veled, jól megvagytok?
Akkor már csak miatta ne akarj véget vetni az életednek, vagy nyomorúságos létet szánni magadnak.
Mi érdekel téged?
Nem szeretnél régész lenni? Nagyon sokat tanulhatnál és kutathatnál a középkorról, mikor a vámpírteóriák és históriák virágkorukat élték.
Esetleg biologóus, zoológus? Foglalkozhatnál a denevérekkel. Múltkor a tűzoltók raktak fel egy érdekes cikket.
Magyarországon vannak denevérek, de kevesen kutatják és figyelik meg őket.
Valami ilyesmi terület nem érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!