Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tud segíteni abban...

Barbucso kérdése:

Valaki tud segíteni abban hogy vámpír lehessek?

Figyelt kérdés
Vámpír szeretnék lenni csak olyan írjon aki tud segíteni vagyis aki vámpír. 21 éves lány vagyok.

2019. szept. 5. 00:28
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
22%

Én tudok! Csak meg kell harapjalak

De előtte én is kérek valamit... :DDDD

2019. szept. 5. 15:33
 12/54 anonim ***** válasza:
0%
megvan a két német izzóra gondolsz? (Zwei Licht)
2019. szept. 5. 15:42
 13/54 anonim ***** válasza:
11%

de miért akarsz vámpír lenni?

örök élet, hatalom, éjjeli műszak?

Vagy csak keresel valakit...egy régi ismerőst?

2019. szept. 5. 15:44
 14/54 A kérdező kommentje:
Azért akarok vámpír lenni hogy éljek, ez sok fajdalom már nem megy nekem! És nem nem az a csillogó vámpír akarok lenni ami filmben van. Igazi vámpír akarok lenni .
2019. szept. 6. 00:17
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

Milyen fájdalmaid vannak?

Fizikai fájdalmaid, betegségből adódóan?

Vagy lelki fájdalom, valami pszichés trauma miatt?

2019. szept. 6. 07:15
 16/54 A kérdező kommentje:
Lelki fajdalom de nem pszichés trauma .. szóval van itt aki vámpír és át tud változtatni?
2019. szept. 6. 16:50
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Értelek.

Egyedül laksz már, vagy még a családi fészekben?

21 évesen már nő vagy, nem lány.

Ha ennyi idős vagy, milyennek képzeled el magad? Álmodozónak, vagy örökifjúnak?

Ha pedig fiatalabb vagy pár évvel (ez egy anonim oldal, nem néz le senki senkit, ha fiatal), akkor szeretnél idősebbnek látszani, vagy idősebb lenni? Miért gondolod így?

2019. szept. 6. 17:48
 18/54 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok! Keresztapámnál lakom. És nincs életcelom .. sajnos már nincs. Szóval van itt valaki vámpír aki át tudna változtatni engem? Ja és még szűz vagyok! Ez nagyon ciki?
2019. szept. 6. 20:52
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem az, de ezzel, hirtelen nagyon sokan fognak keresni azzal, hogy átváltoztatnak..ha nem is vámpírrá.

És az nem feltétlen oldja meg a lelki bajokat, a vámpírság meg pláne nem. Mérhetetlen unalmas az örök élet halál nélkül, és a fájdalom megmarad...csak üressé válik a világ. keress inkább prán@n@dist, lélekgyógyászt vagy pszichológust, papot hogy gyónj, lelkészt.

Én is hasonló helyzetben voltam, vagyok. Csak elgondolkoztam az esetleges hasznokon és hátrányokon, és rengeteg hátránya van, mind közül a legrosszabb pont a halhatatlanság. legyél kolis ha még tanulsz, vagy menj albiba, lógj többet a barátaiddal, ha még te nem zártad ki őket az életedből

2019. szept. 6. 21:28
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

De van életcélod.

Vámpír akarsz lenni. Ez nem elég életcél?

Keresztapád szeret téged? Törődik veled, jól megvagytok?

Akkor már csak miatta ne akarj véget vetni az életednek, vagy nyomorúságos létet szánni magadnak.

Mi érdekel téged?

Nem szeretnél régész lenni? Nagyon sokat tanulhatnál és kutathatnál a középkorról, mikor a vámpírteóriák és históriák virágkorukat élték.

Esetleg biologóus, zoológus? Foglalkozhatnál a denevérekkel. Múltkor a tűzoltók raktak fel egy érdekes cikket.

Magyarországon vannak denevérek, de kevesen kutatják és figyelik meg őket.

Valami ilyesmi terület nem érdekel?

2019. szept. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!