Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tud segíteni abban...

Barbucso kérdése:

Valaki tud segíteni abban hogy vámpír lehessek?

Figyelt kérdés
Vámpír szeretnék lenni csak olyan írjon aki tud segíteni vagyis aki vámpír. 21 éves lány vagyok.

2019. szept. 5. 00:28
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
#20 ilyenek nem igazán érdekelnek.:/ csak vámpír akarok lenni.
2019. szept. 7. 01:11
 22/54 anonim ***** válasza:
89%

Márpedig valami mást kell választanod, mert sajnos a klasszikus értelemben vett vámpírok nem léteznek.

Tudom, hogy nagyon sok weboldal, könyv, tv-s dokumentumfilm erről szól, vámpírok létezésére hajazó "bizonyítékokat" mutatnak be, de ugyanennyi irodalom, netes forrás és számtalan kisfilm szól a lapos Föld elmeletről, a Bölcsek kövéről, az unikornisokról vagy Isten létezéséről.

Nem kell mindent elhinni, hiába állítják be hihetőnek. Felnőttként már illik különbséget tenni fikció és valóság között.

2019. szept. 7. 09:39
 23/54 anonim ***** válasza:
72%
Jézusom hogy lehet valaki felnőtt fejjel ennyire szánalmasan hülye? Mondd hogy csak troll vagy kérdező...
2019. szept. 7. 10:24
 24/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll!!!
2019. szept. 7. 12:34
 25/54 anonim ***** válasza:
72%
Akkor fordulj dilidokihoz, és kezeltesd magad, lehet hogy tudnak segíteni az olyan téveszméiden mint hogy a vámpírok léteznek. Esetleg még fel is nőhetsz egyszer, és képes leszel normális gondolkodásra a gyermeteg álomvilág helyett ha jó pszichiátert fogsz ki. Ugyanis önveszélyes kategória ha valaki képtelen a normális életre, önfenntartásra mert a fantáziáit valóságnak hiszi, és meg sem próbál normális életet kialakítani. Kérj segítséget, komolyan mondom.
2019. szept. 7. 12:42
 26/54 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok bolond!!!!
2019. szept. 7. 15:30
 27/54 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, nyugodj meg.

Nem vagy bolond, csak nem vagy tisztában olyan dolgokkal, amikkel ennyi idősen sokan már abban vannak.

Nem rossz szándékból írja senki azt, hogy nem lehetsz vámpír, nem tud senki átváltoztatni, mert ilyen nincs.

Elhiszem, hogy megragadta a fantáziád és jó a gondolattal játszani, de ne felejtsd el, hogy nincs valóságalapja. Csak mese.

A bűvész sem tud varázsolni, csak jól előadja és ügyes.

A pszichológus javaslatát ne sértésként fogd fel, hanem segítségként.

Ő meg tudná oldani veled a problémáidat úgy, hogy nem kell hozzá természetfeletti lénnyé alakulnod és fokhagyma-diétát tartanod :)

Sokkal jobb megoldás, még vér sem kell hozzá.

Ha szeretnéd, segítek neked egy ilyen személyt keresni, akivel tudsz beszélgetni a lelki gondjaidról. Mit szólsz?

2019. szept. 7. 15:43
 28/54 A kérdező kommentje:
Én akkor is hiszem hogy vannak, attól hogy te nem hiszed azért én még hihetem ugye?
2019. szept. 7. 17:14
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Mi miatt hiszed úgy, hogy vannak?
2019. szept. 7. 17:18
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Oszd meg velem kérlek a nézőpontod.
2019. szept. 7. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!