Miért nem tűnt még el? Honnan tudhatnám, hogy mit akar?
Már volt erről a dologról egy kérdésem de már nem válaszol senki.
Már vagy fél éve (vagy több) itt van egy ázsiai katona (először kínaira gondoltam, de utána mondták, hogy sok vietnami katona élt MO-n). Rendesen úgy látom mintha egy ember lenne itt. Sokszor követ helyekre de próbálok rá olyankor nem nagyon figyelni. Már kérdeztem tőle, hogy mit akar de nem válaszol vagy nem értem. Valamelyik éjszaka egy "lövésre" ébredtem és ott állt előttem. Tegnapelőtt éjszaka valamiért felkeltem és arrébb raktam a kezemet és ott volt, éreztem a testét a kezemmel, utána gyorsan elkaptam és visszaraktam de akkor nem éreztem. Nemrég megnéztem egy háborús filmet (Ryan közlegény megmentése) és akkor megjelent és csak nézett rám nagyon furán. Még mindig nem jöttem rá, hogy mit akar. Engem nem zavar, hogy itt van mert nem csinál semmi rosszat. És szerintem barátságos lény...
Szerintetek mit akarhat? Ha segítséget akkor miért pont hozzám jött? És miért nem tűnt még el?
Kérlek normális válaszokat adjatok. (Az előbbi kérdést akit érdekel tudom linkelni.)
Amúgy az előző kérdésemhez írtam: "Még mindig csak számokat és betűket mondott már tudom, hogy mi van benne, nem értettem mindegyiket valami m,5,1 nem tudom mit jelenthetnek."
És valaki megkereste az M15-öt és az egy fegyver.
Hol találhatnám meg a ruháját?:/
Amúgy én nem mondtam róla senkinek semmit rajtatok kívül, más meg nem mondta nekem. Már többször is próbáltam fényképezni de egyiken se láttam.
Nem tudom. A házba nem hiszem, hogy lakott mert a nagyapám építette vagy 30 éve. Esetleg a helyszín...de hát azt nem tudom kideríteni.
Ez az előző kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Nekem is volt olyan hogy azt hallottam h egy női hang számokat mond nekem.Látni nem láttam de hallottam.Nem értettem pontosan de ezt ismételgette:32,63,32,63...Elmondtam a b-nőmnek,ő hitt nekem,nem nézett bolondnak.Nos,elkezdtünk kutakodni...Megtaláltuk a számok jelentését.Házszámok voltak.2 elhagyatott ház egymás mellett.Be is csöngettünk többször is,hogy megbizonyosodjunk nem lakik-e valaki odabenn.De senki nem nyitott ajtót...
Már nem érdekel az ügy,de párszor gondolok rá...A női hangra.A 2 elhagyatott házra...Miért én?Mit kellett volna/kellene tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!