Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám, hogy többet érez irántam? Ez most mi? Mit akar ezekkel?
Barátok/haverok, és osztálytársak vagyunk. 5 hónapja kezdtünk el egymással "foglalkozni" Találtunk egy közös témát, aztán pedig napról napra többet chateltünk, és suliban is észre vettük egymást, jókat beszélgettünk. Régebben nagyon sok dolgot mondtuk egyszerre. Már-már megijedtem tőle. A lényeg, hogy én sem tudom hogyan is érzek pontosan iránta. Ez még nem szerelem, de mégis olyan furcsa. Nem tudom, hogy ő hogyan érezhet, mivel néha barátként kezel, néha bunkózik, néha féltékeny, néha fentebbi évfolyamról egy haverjával akar összehozni, sokszor teljesen váratlanul megütögeti a vállamat, és év vége felé sokszor közel állt meg hozzám. Mindig kérdezgetni, hogy el tudnám-e képzelni, hogy járjak xy-nal, és amikor válaszolok utána talál egy másik személyt akit kérdezgethet. Amikor beszélgetett a társaság a suliban, hogy kinek ki tetszik ő mondott egy lányt az osztályból. Viszont azt tudom, hogy engem kedvel a legjobban lányok közül, ezt mondta is. Tegnap azt is megkérdezte, hogy vele el tudnám-e képzelni, hogy járjak, mert ha akarom, akkor lehet más is, ha pedig nem, akkor megmarad minden ahogy eddig is volt. Kitértem a kérdés elől, mivel neten kérdezte nem igazán mertem kockáztatni, hogy mi van ha csak érdekli a véleményem. (Már előfordult, hogy valamit csak ezért mondott.) Azután megint rákérdezett, hogy mit válaszolnék rá. Végül elterelődött a téma, majd később mondta, hogy csak azért érdekelte, mert a legtöbb lány ízlése ugyan olyan, és azért tőlem kérdezte, mert velem van a legjobb kapcsolatban. Ha komolyan gondolta volna nem tette volna fel a kérdést.
Nem tudok kiigazodni rajta. Szerintetek? 15/L
Szerintem tetszel neki...velem is ugyanez van,én is így viselkedek egy lánnyal(a bunkózást kivéve).
14/f
Ő sem bunkózik, inkább ilyen nemtörődöm néha, olyan, mintha megbántottam volna, és emiatt kicsit duzzogna. Talán olyankor amikor más fiúkkal hülyéskedek, féltékeny lenne?
Köszi a választ! Ja, és sok sikert neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!