Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?

Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 14:22
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
meghal és boncolják mert nem természetes módon halt meg ... stb, a többi elképzelhető
2010. júl. 22. 14:24
 52/57 BlackSword ***** válasza:
52%

Nem támadtam neked, csak elmondtam a véleményemet... Szerintem az öngyilkosság igen is gáva és önző tett... Ha vetted volna a fáradságot, és végigolvastad volna a kommenjeimet, akkor talán nem írnad a demagóg szövegeidet... Én csak abból a szempontból írtam le a dolgokat, hogy mit érezhet az akik a családod, és a baráti köröd tagjai... Látom sikerült elérni valamit, mert még mindig az élők sorába vagy...

Egyébként én is szedtem ilyen jellegű gyógyszereket, meg még iommunerősítőket is... Ugyanis nekem nem divatdepresszióm ("Jajj, de szomorú vagyok, meg hülye!") van, hanem az igazi... És hidd el, az még rosszabb, mint a rák... Mert az ember elméjét pusztítja sejtenként...

De megközelíthetjük másképpen is a dolgot... 16 évesen 4szer kiséreltem meg az öngyilkosságot... Piszkosul örülök, hogy még mindig élek, és akkor olyan emberek vettek körül, akiknek fontos voltam...

Én csak segíteni próbáltam, hogy lásd: mit éreznek majd a családod és a barátaid...

De végül is ha meg akarod tenni... Tedd meg... Nekem nem vagy se ingem, se kutyám... Sírni sem fogok miattad... De sajnálni fogom a családodat, és a barátaidat, az orvosaidat, akiket Te (Veled ellentétben most inkább lenyelem a véleményem) cserbenhagytál, pedig ők minden erejükkel Rajtad akarnak segíteni...

Áldás, békesség!

2010. júl. 22. 19:31
 53/57 A kérdező kommentje:

Divatdepresszió???10 éve..akkor még nem volt divat! Pánikbetegségből alakult! De nem versenyzek veled,hisz egy beteg embert én sosem tudnék megbántani!

NEm tudom,te mit képzelsz magadról....

Én végignéztem családon belül,5 éve alatt 3 ember szemvedését és halálát!NE OKtass engem! Nem kérek tőled több levelet! Ha érted mire gondolok...

2010. júl. 24. 12:01
 54/57 anonim válasza:
Az öngyilkosság nem gyávaság.. én is többször próbáltam véghez vinni de nem mert.. ennek oka: mert gyáva vagyok... Ennek ellenére semmi képen se tedd meg.. a mamámnak is nagyon súlyos rákja volt.. és kigyógyították.. ehhez szüksége volt a hitére hogy ő meggyógyul és nem végső sorba a családja szeretetére... Szóval semmi kép ne legyél öngyilkos tudom hogy most nagyon nehéz , ha úgy gondolod írj egy üzenetet és beszélgethetünk ... én megértelek és melletted állok. 16/L
2010. szept. 25. 11:49
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha túléled - vagyis megmentenek - mész az elmeosztályra, ahol jó sokáig fognak bent tartani, mivel önveszélyes vagy. Persze rájössz a sok valóban beteg ember között, hogy a te életed tündérmese az övükéhez képest. Mikor hetekig leszel összezárva örült emberekkel, és minden éjszaka rettegsz tőlük.

Ha nem éled túl, akkor mint mikor elalszol és nem álmodsz semmit. Csak soha többet nem ébredsz fel. Nincs halál után semmi, nehogy azt hidd! Az emberek képtelenek elfogadni, hogy vége. Felfoghatatlan! Ez olyan, mint hogy a világűr végtelen. De az hogy lehet, mert a botnak is van vége, mindennek van vége! A halál után nem születsz újjá, nem mész se a mennybe, se a pokolba. Csak a nagy semmi. De mivel megszűnsz létezni, így ezt te nem fogod érzékelni. Még mindig azt mondom: mikor alszol és nem álmodsz semmit! Ez vár az öngyilkosokra is. Sajnos! :( Ha lenne igazság, én azt mondom: a halál után mindenki menjen oda, ahol boldog lehet! Az elme ne tűnjön el, hanem hozzon létre egy világot, ahol boldogság van. Egy apró világot, egy olyan helyet, ami létezik - de csak számodra. Szülői ház, nyaraló, mindegy, de egyszer már voltál ott és boldog voltál. Legyenek ott a rokonaid, barátaid, akik éppen úgy meghaltak mint te, és valóban találkozzuk velük újra. Boldogan élnél, csak nem az emberi szükségletek, hanem a pillanat tenne boldoggá. Nem az étel, ital, szex, bulik! Egy örök nyugalom és szeretet, ez várjon mindenkire. Ez lenne a legjobb!

2010. okt. 27. 03:16
 56/57 anonim ***** válasza:
Drogozz, cigizz, rúgj be, aztán legyél öngyilkos :dd
2010. nov. 1. 15:24
 57/57 anonim ***** válasza:
Mi lenne?
2012. jan. 11. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!