Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?
14:53
Akkor Hitler is újjá fog születni?
ugyanaz fog velük történni, mint mindenki mással, aki tapasztalja a halált...:)
Nem éri meg, mert addig van ismétlés, amíg a maximum el nincs érve. Amit pedig csak "ébrenlét" alatt, tehát a születés és halál közti állapotban lehet véghez vinni...ha már itt vagy, akkor miért ne tennéd meg az intézkedéseket az felé!? van segítség is, szóval nincs mitől tartani. ha kell szólj, és adom. :)
üdv
25/F
és mi lenne ha egyáltalán nem törődnél a rákkal?
a "hit" hatalmas segítség(most nem kimondottan az istenhitre gondoltam).
sőt a gondolataid is teremtő erejűek. tehát ha elhiszed, hogy meggyógyulsz, akkor meg is fogsz. én hiszem, neked is kell. minden ember hordozza magában a hajlamot, és állítólag a lelkileg "gyengébbek" könnyebben kerülnek a hatása alá. én azt tanácsolom, hogy hagyd, ne foglalkozz vele, hanem csak magaddal, vagyis a lelkeddel, és azt fejleszd, mintha nem is lennél beteg, érd el a kiegyensúlyozott lelki állapotot, amikor már nem gerjed benned sem harag, sem félelem. tudom, hogy nehéz de meg kell tegyed, és az segíthet. adok egy könyvet, ami megerősíthet abban, hogy sikerüljön. ha más nem is de az élet megértése, amivel könnyebb bármit is feldolgozni. :)
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.
üdv és sok sikert.
25/F
Öngyilkosságot elkövetni nem természetes dolog: ez a természet ellen való. De mivel bizonyos mértékig függetlenek vagyunk, dönthetünk a természetes és a természetellenes között. A fogoly sem távozhat természetes módon a börtönből, de valami úton-módon, csellel megszervezheti, hogy át tudjon mászni a falon és elszökjön. Ebben az esetben újabb büntetés vár rá. Természetes úton a fogoly nem hagyhatja el a börtönt, ha pedig valahogy sikerül megszöknie, azzal újabb bűnt követ el. Megint letartóztatják, és meghosszabbítják a szabadságvesztése idejét, vagy más módon büntetik meg. Tehát természetes eszközökkel nem tudjuk áthágni a sorsot. Ha mégis megtesszük, szenvedni fogunk.
Ha egy zavarodott, csalódott ember öngyilkosságot követ el, nem talál megnyugvást, mert az öngyilkosság csak oda vezet, hogy vagy alacsonyabb létformában születik meg, vagy szellem marad, aki nem képes durva anyagi testre szert tenni.
Tudom, hogy nem rám tartozik, de nincs semmi remény a gyógyulásodra?Szerintem bízz abban, hogy meggyógyulsz és ne add fel! Nem egy embert ismerek a környezetemben akik legyőzték! Végy erőt magadon és küzdj! Ez nem megoldás!
Én remélem, hogy heppy end lesz a vége, és nem az amire készülsz!
Őszintén szólva engem nem hatottál meg... Szerinted másoknak könnyebb... És mi lesz azokkal, akik szeretnek téged... Jah, hogy az már nem számít mert meghalsz... Hogy tudsz így a szemükbe nézni... Gyáva vagy és önző... Leköpnélek, ha itt álnál, mert csak magadra gondolsz...
Jah, nyugodtan le lehet pontozni, de én már vesztettem el öngyilkosság miatt olyan embert, aki közel állt hozzám, és szerettem... Hát mondhatom Qrva jó érzés lesz a szeretteidnek!!! Számoljak, 3...2...1... Ugorj!!! Csak ne a vonat alá, mert akkor még egy ismeretlenbe is sikerül majd belerúgnod...
A rák már gyogyítható, ne hogy öngyirkos legyél bazki halod te barom arcú probáld meg hogy öngyirkos leszel pofán is ütnélek egy életet nem szabad eldobni.
Na ide figyelj te segfej és jól figyelj ide mert nem mondom el még egyszer. Amerikában Héliumot jutatnak inekcióstüvel a rák közepébe és a rák teljesen eltünik,Be mész pestre és meg kéred az orvosokat hogy hiliumos kezelést alkalmazanak rajtad a rek tejesen elfog tüni, ha még nem átétes akkor nagy szerencséd van. A unokatestvérem is átétes rákban halt meg 21 éves volt.Az egyik rokonom felakasztotta magát hátom gyereket és a feleségét hagyta ott,
Megd ne probáld!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!