Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?
Ne legyél öngyilkos, Isten szeret téged, és teljes életet akar adni neked. Keresd Őt és megtalálod...Teljes erődből keresd, ez ment csak meg..Zsolt 145,18 - Közel van az ÚR mindenkihez, aki hívja, mindenkihez, aki igazán hívja.
Olvasd a Bibliát és megtalálod a válaszokat, amikre szükséged van.
az öngyilkosság becsapás és nem megoldás hidd el! a végső és legnagyobb becsapás.
Válaszd az életet, válaszd Jézust.
Miért nem válaszol?
MÁR LEHET HOGY MEGTETTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R.I.P In Loving Memory (?-2010)
1 perces csöndet kérek hogy emllékezunk rá.
Köszönök mindent!! NEm tettem meg,hisz van családom és nem akarom őket bántani..küzdök és próbálok valahogy élni!
Csak néha már nagyon nehéz a fájdalmat elviselni!
Elolvastam a válaszokat, és örülök, hogy itt vagy! :-)
Az utóbbi kommented már sokkal pozitívabb hangvételű. Múltkor láttam az Utolsó vakáció című filmet. Próbáld meg Te is úgy felfogni a dolgokat, hogy amit lehet, még kipróbálsz az életben, és akármennyi időd is legyen hátra, azt élvezed! Így ha egyszer menned kell, a családod mosolyogva fog Rád gondolni.
De ez még messze van, most még szükségük van Rád, hiszen fontos vagy nekik, ne okozz nekik fájdalmat! Az az igazi bátor dolog, ha beteg létedre Te öntesz beléjük erőt, Te vagy a támaszuk!
Gondolok Rád és drukkolok a gyógyulásodért!
tegnapelőtt 08:34 vagyok
Légy olyan boldog, mint amilyen szép vagy, legyen életedben száz millió szép nap.
Ne tudd meg soha mi az a bánat, kerüljön el téged minden ami fájhat.
Kacagj, nevess csillogó szemekkel, ezért imádkozunk összetett kezekkel.
Olyan szeretetre méltó szép, kedves, igazságos és szellemes vagy, amilyen ember rajtad kívül nincs még egy!
Van egy családod akkor ne tedd meg majd eljön az idő amikor menned kell de akkor is élvezd az életett!
Ezt a filmet ajánlom neked:A BOLDOGSÁG NYOMÁBAN, BAKANCSLISTA-The bucket list
16/F
Én már rég túltettem magamat a kérdésen... Ha nem kaptam volna egy levelet, nem is írtam volna ide még egyszer... Én keltem ki azt hiszem hevesebben a kelleténél, de remélem vannak itt normálisak, akik elolvasták, és megértették, hogy miért váltotta ki belőlem a kérdés azt a reakciót!!!
Szóval a levél:
"Te büdös bunkó állat! Az egész családom rákban szenvedett,mindenki
meghalt..én egy éve szenvedek..és nem sok remény van!! Nem kívánok
neked semmi rosszat,csak egyszer élj át olyan fájdalmat,mint egy rákos
beteg ember!!Köpedelem egy lény vagy te..nem emberi,nem is
állati,valamilyen gennygóc itt a földön..."
És szeretnék rá itt válaszolni, elkerülve a sárdobálást, így ti lesztek a tanók -többi olvasó- hogy én nem akarok titkolni, se letagadni semmit sem...
Most tekintsünk el az illem és a levél forma kritizálásától... Lényegtelen lenne ebbe is belemenni...
Kedves Ottilia!
Sajnálatos dolog, ami veled/veletek történt... Tényleg nem normális dolog, hogy ebben a betegségben szenvedsz... De azzal, hogy sajnáltatod magadat, még neked sem lesz jobb, és az állapotod sem fog tőle javulni, csak romlani... Ha nem hiszel a gyógyulásban, akkor egy egyszerű náthával, a patika közepén is meghalnál...
Az, hogy elmondtál mindennek... az végül is csak Téget minősít... Vágtak már csúnyább és otrombább dolgokat is a fejemhez, ebbe sem fogok belehalni... Te hamarabb, mert én rándítok egyet a vállamon, és elfelejtem, elfelejtelek... Ez benned marad... Hát nem tesz ez sem jót az egészségednek...
Ráadásul úgy mondtál ítéletet felettem, hogy nem is tudsz rólam semmit... Nekem sem fenékig tejfel az életem... Diszlexiás vagyok, meg depressziós... De szerintem ez nem verseny...
Az életben megtanultam valamit... Nem szabad feladni... És ezt írtam is... Van egy nagymamám, aki túlélte gyerekként a 2. vh-t, majd '56-ot, 14 éves kora óta súlyos szívbeteg, és e miatt nem folytathatta az egyébként ígéretes tornászkarrierjét... Túlélt egy agyhártyagyulladást, -nem sok kellett volna hozzá, hogy meghaljon- aminek következtében és örökségeképpen súlyos depresziós... fél évente korházban kezelik, mert a szervezete nem termel egy bizonyos anyagot... Két dolgot tanultam tőle... A házi tyúkhúsleves receptjét, meg azt, hogy SOHA NEM SZABAD FELADNI!!!
És mégegyszer bocsi, de nem birom tolerálni azokat az embereket, akik így dobálóznak az élet eldobásával...
Kívgánom neked, hogy mihamarabb találd meg a lelki egyensúlyodat, és békélj meg magaddal...
Üdvözlettel, akinek a nyakának ugrottál...
Én nem sajnáltattam magam,csak volt egy kérdésem!
Erre te nekem támadtál,/te is írtad!/ismeretlenül...
Nem változott a véleményem rólad...és nem is érdekelsz,mert egy ilyen ember? mint te,mit tudhat minderről??
Vigyázz,mert te is átélheted,azt,ami a világon a legrosszbb... a fájdalmat!!Ami csillapíthatatlan és már csak a kegyes halált várod!Mindennap szembenézel a halállal... a tudattal,hogy itthagysz mindent és mindenki és hogy ez így nem fair,mert még túl fiatal vagy...élni szeretnél...de nem adatik meg! DEpresszió?? Én 12 éve élek antidepresszánsokon és altatókon...rivotri,stilnox,zoloft...prozac...soroljam?? Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!