Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?
Aki öngyilkos lesz az örök magányban és sötétségben lesz.
Bolyongani fog a semmiben állítólag
ma 12:54!
Ezt még kifelejtettem: Nekem miért nem menne... Mert még meg sem fordult a fejemben... Van szerető családom és barátaim, akiket szeretek, és nem okoznék nekik fájdalmat, azzal, hogy megöljem magam... Ez akkor bátorság, ha nem teszed meg, nem akkor ha megteszed... Nem vall nagy bátorságra eldobni mindent, mint harcolni érte...
meghal. Halála után tudatosan választ olyan létet, ahol képes lesz leküzdeni azokat a dolgokat, amik miatt feladta.
Vannak olyan elképzelések, miszerint görnyedt hátú, hatalmas, hollócsőrre emlékeztető orrú teste lesz, és újra és újra átéli a fájdalmait.
ajánlom az Ink című filmet :)
A rák egyik legjobb gyógyító módszere a lézeres kezelés. Drága, de teljesen elpusztítja a rákos sejteket, melyek holt állapotban maradnak, míg a szervezet önmagától ki nem tölti rendes sejtekkel a hiányt.
Talán innen jött az előző héliumos ötlet, mivel gázlézerrel történik a kezelés.
Az öngyilkosság helyett javaslom élvezd ki az időd. Van ismerős, aki teljesen életmódot váltott, elkezdte azokat a dolgokat csinálni, amit mindig is akart, és azóta így él, leküzdve a betegséget teljesen :)
Ha meg mégsem segítene, legalább élvezted az életet, és jóideig fájdalomcsillapítókkal el lehet nyomni a tüneteket, elég akkor elmenni...
Én csak azt mondom, hogy a keresztapám szülei itt laknak az utcában, mindketten rákosak voltak és túlélték, pedig csak hittek benne tehát ne öld meg magad, szerintem baromság, még akkor se, ha azt mondják, hogy biztos a halál... Mert remény midig van. És tegyél jó dolgokat, amik segítenek reményt adni.
Van egy film ami "egész jó" a címe Bakancs lista a rákos rokonaim látták, és ameddig rákosak voltak megtettek néhány dolgot amit addig nem mertek...
22:05
Igazad van, hogy ne legyen öngyilkos és a rák gyógyítható, ám az orvosok jobban tudják, hogy mivel kell kezelni. Annyira szeretem, hogy mindenki okosabbnak hiszi magát az orvosoknál, csak mert olvasta vagy hallotta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!