Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?

Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 14:22
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Az Echo TVn ment (vagy megy) egy Rákérdés c. műsor. Az ottani orvosok biztosan segítenek :) De SEMMIKÉPPEN ne csinálj ilyen butaságot, ne is mondj! Legyél a családodal, barátaiddal! Önző aki ilyet tesz!
2010. júl. 7. 13:45
 32/57 anonim ***** válasza:
76%

Aki öngyilkos lesz az örök magányban és sötétségben lesz.

Bolyongani fog a semmiben állítólag

2010. júl. 7. 14:42
 33/57 BlackSword ***** válasza:

ma 12:54!

Ezt még kifelejtettem: Nekem miért nem menne... Mert még meg sem fordult a fejemben... Van szerető családom és barátaim, akiket szeretek, és nem okoznék nekik fájdalmat, azzal, hogy megöljem magam... Ez akkor bátorság, ha nem teszed meg, nem akkor ha megteszed... Nem vall nagy bátorságra eldobni mindent, mint harcolni érte...

2010. júl. 7. 17:00
 34/57 anonim ***** válasza:

meghal. Halála után tudatosan választ olyan létet, ahol képes lesz leküzdeni azokat a dolgokat, amik miatt feladta.

Vannak olyan elképzelések, miszerint görnyedt hátú, hatalmas, hollócsőrre emlékeztető orrú teste lesz, és újra és újra átéli a fájdalmait.

ajánlom az Ink című filmet :)

2010. júl. 7. 21:36
 35/57 anonim ***** válasza:

A rák egyik legjobb gyógyító módszere a lézeres kezelés. Drága, de teljesen elpusztítja a rákos sejteket, melyek holt állapotban maradnak, míg a szervezet önmagától ki nem tölti rendes sejtekkel a hiányt.

Talán innen jött az előző héliumos ötlet, mivel gázlézerrel történik a kezelés.

Az öngyilkosság helyett javaslom élvezd ki az időd. Van ismerős, aki teljesen életmódot váltott, elkezdte azokat a dolgokat csinálni, amit mindig is akart, és azóta így él, leküzdve a betegséget teljesen :)

Ha meg mégsem segítene, legalább élvezted az életet, és jóideig fájdalomcsillapítókkal el lehet nyomni a tüneteket, elég akkor elmenni...

2010. júl. 7. 21:42
 36/57 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondom, hogy a keresztapám szülei itt laknak az utcában, mindketten rákosak voltak és túlélték, pedig csak hittek benne tehát ne öld meg magad, szerintem baromság, még akkor se, ha azt mondják, hogy biztos a halál... Mert remény midig van. És tegyél jó dolgokat, amik segítenek reményt adni.

Van egy film ami "egész jó" a címe Bakancs lista a rákos rokonaim látták, és ameddig rákosak voltak megtettek néhány dolgot amit addig nem mertek...

2010. júl. 9. 09:32
 37/57 anonim ***** válasza:
0%
nem válaszol. lehet már megtette. dehát istenem egy emberrel kevesebb.aki hülye az haljon meg. ennyi a véleményem. engem sem hatott meg a történeted egy gyáva ember vagy az a helyzet.
2010. júl. 10. 20:42
 38/57 anonim válasza:
100%
Szerintem azt senkisem tudhatja,hiszen aki meghal soha többé nem jön vissza.Sajnos én is voltám már öngyilkos,időben észre vette családom,így itt vagyok élek.Abban a tudatlan állapotomban semmit sem éreztem.
2010. júl. 11. 07:31
 39/57 anonim válasza:

22:05

Igazad van, hogy ne legyen öngyilkos és a rák gyógyítható, ám az orvosok jobban tudják, hogy mivel kell kezelni. Annyira szeretem, hogy mindenki okosabbnak hiszi magát az orvosoknál, csak mert olvasta vagy hallotta...

2010. júl. 12. 10:31
 40/57 anonim ***** válasza:
van olyan stádium, amikor az orvosok már nem gyógyítanak, mert nem tudnának segíteni, de a hit ereje innen is vissza hozhat embereket. De igen, hallgass az orvosokra, és csak a kezelésük mellett próbálkozz mással. Az orvosok legalább a testi-fizikai folyamatokat értik, tünet kezelnek ezáltal, a lelki, és pszichikai, energetikai tényezőket pedig még a szakemberek sem tudják teljességgel feltérképezni,mert pillanatról pillanatra változik, és teljesen egyedi. Ez az oka annak, hogy a betegnek AKARNIA kell a gyógyulását.
2010. júl. 12. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!