Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?

Mi lesz azzal aki öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 14:22
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó te egy jónagy barom vagy. A rákok kb 30%a gyógyítható a tudomány jelenlegi állása szerint. 50%a kordában tartható kemény gyógyszerezésekkel, kemoterápiával stb. maradék pedig gyógyíthatatlan. Héliumos kezelés pedig nincs. Az egy nemesgáz, nem reagál semmivel, nem még hogy gyógyítana...

Énis megtenném, ha halálos rákom lenne, fájdalmak, rémálmok, és morfin injekciók, ágyba xarás... És egyáltalán nem gyáva, beszari alak. Ugyanis az öngyilkossághoz szükség van bátorságra, nem tudja minden ember megtenni. A gyenge alkatú, gyengébb elméjűek, gyenge akaraterővel rendelkezők egyáltalán nem tudják megtenni.

2010. júl. 6. 22:37
 22/57 BlackSword ***** válasza:
51%

ma 22:37!

Mond már meg miféle bátorság kell az öngyilkossághoz??? Az öngyilkosság menekülés a problémák elől, tehát semmi bátorság nem kell hozzá... Egy nagy adag gyávaság kell hozzá... Mert feladni könnyű, de harcolni már nehéz...

Van egy mondás: A menekülés a legrosszabb ami megtörténhet veled, mert a vereségből tanulhatsz, de a meneküléssel csak az ellenfeled győzelmét hírdeted, és a magad gyávaságát!!!

2010. júl. 6. 22:44
 23/57 anonim ***** válasza:
0%

diator:18/F

a utolsó előtinek mondanám hogy te hülye vagy a rák meg hal a hidegtöl pár honnapja jelentették be amerikai tudosok hogy sikeres kezelést tettek a rák ellen hideg anyagot jutattak kis adagban a rák közepére és még anyi hogy te egy barom vagy. Sok bátorság kell hozzá nem hiném semilyen bátorság nem elég ahoz hogy egy életet eldobnak. mondom , ne fáraszál már , egyébként elnézést kell hogy kérjek a hélum tényleg egy gáz nem erre gondoltam hanem egy másik anyagra csak ez a név ugrott be nem jut eszembe a neve nagyon hideg -230 C fok is lehet az az anyag nem tudom hogy mi a neve nem jut az eszembe segitcsetek légyszives . Ha a rákot lefagyaszák akkor a rák elpusztul és még a mikroszkoppal sem lehetet kimutatni.

2010. júl. 6. 23:24
 24/57 anonim ***** válasza:

Nem jól tudtam a hélium az nem? Az ami nagyon hideg a leghidegebb anyag a földön a hélium az az , azt kezelésel az amerikai orvosok eltünették a rákot.Tuti hogy a hélium az.

2010. júl. 6. 23:28
 25/57 anonim ***** válasza:

[link]

ezt az oldalt utodm ajálani.

2010. júl. 6. 23:33
 26/57 anonim ***** válasza:
Akik öngyilkosok lesznek azok többnyire végérvényesen meghalnak.
2010. júl. 7. 01:49
 27/57 anonim ***** válasza:
38%

tegnap 22:44

Blablabla ez a keresztény demagógia szövege... ÉS nem tudom mit tanulhat abból, ha a halálán van, iszonyatos fájdalmai vannak és tudja, hogy már csak hónapjai/ hetei vannak hátra.

A héliumos kezelés meg baromság. Ugyanakkora kamu, mint a most divatos rákellenes teák, meg mágneses cuccok, meg kitudja még mikre mondják hogy gyógyítják a rákot. De persze ilyenkor az embernek csak a hite marad meg, és elhisz mindent, kipróbál mindent, és csak alóvéját szívják el hangzatos szöveggel. Ha egy kicsit is értenél a kémiához, biológiához, nem állítanál ekkora baromságokat. Meg mi az hogy a leghidegebb anyag a hélium? Minden anyagnak akkora a hőmérséklete, amennyire lehűtik. A legalacsonyabb pedig -273fok kb. Bármit le lehet hűteni ilyen hőmérsékletre. SZal erről ennyit.

2010. júl. 7. 12:06
 28/57 BlackSword ***** válasza:

ma 12:06!

Nem nyert... Nem vagyok keresztény... Csak olyan valaki, akinek már volt a közeli ismerettségébe öngyilkosság...

Mit tanulhat belőle: Azt, hogy nem szabad feladni... És mi van ha felgyógyul, vagy meggyógyítják... Tényleg van értelme az öngyilkosságnak... Te barom meg még adod alá a lovat... Értelem látom kicsapta a biztosítékot...

2010. júl. 7. 12:18
 29/57 anonim ***** válasza:
74%

Egy szóval se mondtam hogy keresztény vagy, csak hogy az ő dumájukat nyomod.

És nem akarok veled vitatkozni, mert nyilván sose fogod megérteni, min megy keresztül ilyenkor az ember. Amíg nem tapasztalod meg saját magadon, addig nem formálhatsz véleményt se. Honnan tudod hogy könnyű megtenni? Szerintem neked se menne. És nem bíztatom a kérdezőt se, hogy tegye meg. Csak objektíven kéne ezeket a dolgokat nézni, de nyilván mivel te még nem éltél át hasonlót, fogalmad sincs az egészről, csak lököd itt a sablonszöveget.

Kérdező

De nem fogsz a pokolra jutni, se semmi büntető helyre. Ez is csak keresztény ijesztgetés, hogy a középkorban gyakori öngyilkosságot visszaszorítsák. Hogy az ember élete végééig fizesse az egyház adót, nehogy már idő előtt eltávozzon.

2010. júl. 7. 12:54
 30/57 BlackSword ***** válasza:
26%

ma 12:54!

Ebben semmi keresztényi dolog nincs... 9éves voltam, öcsém 2... Apám meg alkoholista, meg biztonsági őr... Rakd össze... Ezzel a lendülettel vesztettem el az apámat... Egyik este 1996. február... Apám főnöke jött, meg egy rendőr...

Bocs, hogy kicsit sem tudom megérteni az öngyilkosokat... Lehet bennem van a hiba... Bár kötve hiszem... Nincs olyan helyzet, amiben az öngyilkosság elfogadható megoldás lehetne... Bár van az az érzésem, hogy neked aztán magyarázhatom... Aki hülye, az is marad...

De végül is tegye meg... Nekem nem ingem, nem kutyám... Max több babgulyás jut majd fejenként!!!

2010. júl. 7. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!