Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha "függő" személyiségű...

Ha "függő" személyiségű vagyok - akkor ebből lehetetlen egyhamar kiszabadulni?

Figyelt kérdés

Tehát tegyük fel hogy halálunk után új testet veszünk fel...

Persze az már nem én vagyok - de elvileg a szokások amiket kötök magamban ~ továbbmennek.

Most én már vagy 15 éve függő (drog) vagyok - de talán egész életemben az voltam.

Tudati megszokásokat követek...

(Nem akarok szembenézni a problémákkal. Kifogásokat keresek. Minél rövidebb úton akarok boldogságot okozni magamnak. El akarok menekülni minden lehetséges módon az élet elől.)

Tehát azt látom hogy életem kb felében ugye ezt csináltam!

Ha most le is szoknák, és elkezdenék másképp viselkedni.., akkor is ha meghalok ugyebár az egész életem summázata megy tovább. Ráadásul hiába szoknák le.., mert a tudatomban továbbra is ott maradnak a "függő" szokások.., csak épp nem aktívan... + másokat is belekevertem az életem során - ezek a cselekmények is biztosan valamikor vissza fognak térni.

Vagyis.

Következő életemben is biztosan ki fog alakulni a "függőség" megintcsak. Aztán ott is vagy megoldom vagy nem - de kb megint rámegy több mint az életem fele ~ aztán megint továbbmegy annak a summázata is ~ és így egy végtelen körforgásban tartja az önvalót.

Tehát aki belekeveredett.., az örökké benne is marad?

Ez törvényszerű a karma működése miatt?

Mármint nem ő ~ vagy én..

Mivel az "egó" megszűnik a halál pillanatában. De majd kialakul elvileg egy hasonló személyiség. Akkor az lesz ő. Megint.

Igazából az a bajom, hogy szomorú hogy azt látom ebből semmi módon nem lehet kikeveredni.

Nektek mi a véleményetek erről?

2019. febr. 26. 14:40
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
61%

Máris szerelmes lehetnél Önmagadba(:

kis pozitív csomagoknak meg Abraham Hicks videók leledznek az éterben

2019. febr. 26. 19:08
 22/49 A kérdező kommentje:

# 19

"ezt úgy érted hogy a szerelem a cél ?"

Nem akarom magam egyedül érezni. Nem hiszek benne hogy bármire is képes vagyok egyedül. Azt hiszem szügségem van valaki támogatására.

Igen a szerelem is cél.

Újra akarom érezni. Életem legnagyobb hibája volt hogy elbaszcsiztam ezt az életemben.

"úgy gondolod hogy csak akkor van értelme egyáltalán élni ha szerelmes az ember? "

Számomra igen, mert a drogokon kívül csak azt tartom többre. Azt hiszem az itt ezen a világon a legnagyobb boldogság. Az amikor önzetlenül tudunk adni valamit, és a társunktól kapunk valamit. Ettől érzehetjük hogy valakinek fontosak vagyunk. Ezt szeretném ezt az érzést.

" ez az ami most ki tudna húzni a szárból?"

Ki tudna húzni most. Talán. Mert azért bemennék. De ez tejesen lényegtelen. Nem azért vágyok rá.

Azért vágyok rá mert ezt szeretném itt tapasztalni az életben. Mindennél jobban.

Azonban ebből a helyzetből ahol most vagyok - ez szinte lehetetlen.

2019. febr. 26. 19:08
 23/49 A kérdező kommentje:

Valamiért elakadt az életem, és úgy kb semmi célom sincs.

Egész eddigi életemben akkor voltak terveim - mikor párkapcsolatban voltam.

Azóta mióta vége.., egy menekülés lett az életem.

Nem hiszek magamban, se a világban.., nem úgy tűnik hogy innen ki tudok keveredni...

Egyedül vagyok, és azt érzem arra van a legnagyobb szügségem hogy akiben bízni tudok - azzal el tudjak beszélgetni, és kitalálni merre kéne tovább menni.

Most ez akkor társfüggőég?

Nem akarok egyedül itt harcolni a világban, és minden rossz dolgon átmenni úgy hogy nincs is miért..

Magamért?

Én teljesen üres vagyok belül.

Ezt érzem.

2019. febr. 26. 19:23
 24/49 anonim ***** válasza:

azt írod hogy így senki nem tudna téged elfogadni. előtte még azt írtad hogy várod a "megmentőd"

ez így ugye egyértelműen zsákutca. és ebbe a zsákutcába te mész be és maradsz ott nem pedig a "zsarnoki univerzum" intézi így...

tehát szerintem a kifelé út úgy néz ki hogy önértékelést rendbetenni, leszokni, utána szerelem. ha neked ez fordítva összejön qrva nagy mázli legyünk őszinték :)

ha vissszaolvasod a bejegyzéseidet akkor láthatod hogy folyamatosan szapulod magad tök fölöslegesen, és ez nem a jó út vonal. a jó útvonal úgy kezdődik hogy szükség van rád mert ha nem lenne akkor rég nem lennél te sem. ezen tessék kicsit filozófálni :) használj fel mindent ennek érdekében. a könyv pedig amit ajánlottam úgy van felepitve hogy napi 5percnél többet sosem kell olvasnod csak további 10 percben csináld meg a gyakorlatot. tök egyszerű, csak próbáld ki

2019. febr. 26. 19:26
 25/49 A kérdező kommentje:

# 21

Hogyan is szerethetném önmagam ha ezt csinálom?

Valami hiba van a személyiségemben de nem látom..

Nem tudom mi az, vagy miért vagyok ilyen..

Nem tudom miért nem tudok bízni önmagamban. De nem tudok. Valamiért.

Belül gyenge vagyok. Talán.

2019. febr. 26. 19:28
 26/49 anonim ***** válasza:

nem társfüggőség.

magadért? azért hát!!! hány éve vagy ebben a helyzetben? ha évekig nem adtad fel (mert nem adtad fel!) akkor most miért tennéd? lehet hogy már közel a cél. nem vagyok vallásos de abban biztos vagyok hogy az aki/ami hagyta hogy ezen a világon legyünk (ez mindenkire érvényes rám is rád is meg hitlerre is) az azért teszi mert indokoltnak látja a jelenlétünket

2019. febr. 26. 19:35
 27/49 A kérdező kommentje:

# 24

Nem zsákutca. Bár kissé ellentmondásos. Igen.

Mivel a volt barátnőm is valahogy el tudott fogadni, ezért hiszem azt hogy van ilyen csoda a világban.

Van esély a lottóra is. Ő pedig biztosan el tudott fogadni! Szóval annyi esélyem legalább van mint az 5 ös lottóra :)

Az a baj hogy egyedül nem tudom megoldani. Ha megtudnám nem lenne ez az egész. Az a baj hogy bentlakásos rehabra kéne mennem. Ez az amit Nem fogok.

Én is úgy látom hogy nagy mázli lenne. Statisztikailag kevés rá az esély.

Ha nem tudom egyedül megoldani akkor ez van. Már elfogadtam a sorsom.

"szükség van rád mert ha nem lenne akkor rég nem lennél te sem"

Az a legnagyobb baj ami miatt ez lett belőlem - hogy azt látom a volt barátnőmnek jobb nélkülem.

Fájdalmas ezt látni, de mégis úgy érzem nélkülem boldogabb életet élhet.

Ezt látva mit gondoljak magamról?

Ezért hiszem hogy nincs helyem itt. hogy nem vagyok elég jó ide.

De jó igazad van nem nyomom még lejjebb az önképem...

Még gondolkodok a lényegen. Most elég szétszórt állapotba vagyok :)

Ránézek erre a könyvere is. 15p belefér ;)

2019. febr. 26. 19:40
 28/49 A kérdező kommentje:

18 éves korom óta aktív szerfogyasztó vagyok, és most 34 vagyok.

Nem adtam fel, de nem is jutottam egyről a kettőre.

Jelenleg semmit nem tudok elérni a világban a függőségem miatt.

Ez zavar a legjobban, a párkapcsolatos téma után...

2019. febr. 26. 19:46
 29/49 anonim ***** válasza:

örülök hogy úgy döntöttél hogy a 15perc belefér :)

az alatt hogy szükség van rád nem feltétlenül konkrét személyre gondoltam. hogy a volt barátnődnek esetleg jobb nélküled az nem feltétlenül azt jelenti hogy benned van a hiba. mármint a drog az elég nagy baj de úgy értem hogy ilyen előfordul más esetekben pl hogy az ember már úgy érzi h a jelenlegi kapcsolatában már nem tud tovább fejlődni. szóval ne pazarolj már energiát arra hogy azon rágódsz. na de a lényeg azon van hogy a szükség van rád - ot nem így értettem hanem úgy hogy az életednek értelme és célja van még akkor is ha te most azt egyáltalán nem úgy látod

2019. febr. 26. 19:51
 30/49 A kérdező kommentje:

# 29

Remélem így van. Majd kiderül. Próbálok egyedül leszokni - hátha sikerül. Feladni itt így biztosan nem fogom. Akkor adom fel ha pl csöves leszek, és semmi esély nem lesz már. Elmegyek a végsőkig, de ha nagyon szenvedek, és akkor is csak a rehab marad - akkor feladom. Amúgy nem fogom feladni. Ez biztos!

Meglátom mit hoz még az élet ;)

2019. febr. 26. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!