Mennyi az esélye, hogy ugyanolyan személyiségű emberre találok?
Akkor én hihetetlenül szerencsés vagyok:O találtam egy lányt, akinek ugyanolyan a személyisége mint nekem. (kb 95%ban) Mélyebben belemerültünk a témába, és intenzívebben kérdezgettük egymást. Kiderült, (nem kamu) hogy 100%ban ugyanazt álmodjuk, ugyan az a gondolatmenetünk, sőt, egyszerre történnek meg olyan dolgok velünk, mint pl.: egyszerre görcsöl be a lábunk (xD), egyszerre gondolunk dolgokra, minden ugyanaz! Esküszöm!Azt mondja, hogy annyira egyformák vagyunk, hogy, ha kérdez valamit, akkor már 90%ban tudja a választ , amit vele fogok közölni. Ugyanaz a kedvencünk, és még sorolhatnám ezeket reggelig.
Ez valami égi jel akar lenni????? :OO
#5 ez az ikertestvéred, remélem még nem dugtad meg!
Egyébként pedig nincs szükség erre a copy-paste azonosságra ahhoz, hogy boldog párkapcsolat legyen
Nem az ikerestverem eskuszom anyam eletrre. UGYE H MILYEN HIJETETLEN? En is nagyon megijedtem, wloszor h miez szivatas vagy miii de nem O TENYLEG OLYAN MINT EN ESKUAZOM az elo ISTENRE,
Nem kamu, ez biztosan vqlami egi jel lehet.... nagyon boldog. Vagyok, meg kicyit riatt is, h letezik ilyen dolog.. nagyon meglepo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!