Tarhonyát nem merek enni, mert attól félek a végtermék is a wc-zés közben ugyanolyan lesz. Más van ezzel így?
Figyelt kérdés
Attól tartok nem tudom jól megemészteni,és azért olyan apró valamik lesznek, ha wc-re kell mennem.2014. ápr. 27. 14:01
1/9 anonim válasza:
Nekem sose volt tarhonya a kakimba :D
És akkor kukoricát se eszel?
2/9 anonim válasza:
elbizonytalanodtam.
most már én sem merem megenni.
tényleg van ilyen?
3/9 anonim válasza:
:DDDD Szép. Én sokszor ettem már tarhonyát és sosem jött ki ugyanúgy. Megjegyzem, mivel kisebb darabokból áll, így emészteni is könnyen tudja a gyomrod, ami miatt hamar elveszíti eredeti formáját. Nem kell aggódnod, edd meg nyugodtan!
4/9 anonim válasza:
Te nem szoktad megrágni az ételt? Amúgy nem tök mindegy mi kerül a végtermékbe? Miért kell attól félni?
5/9 A kérdező kommentje:
Tarhonyát hogy rágod meg?
Azt már kisebb darabra nem tudod rágni.
Csak nyelni kell, mint kacsa a nokedlit.
2014. ápr. 27. 14:32
6/9 anonim válasza:
Te nem rágod meg a tarhonyát? :D
7/9 811 válasza:
Kár, hogy nem lehet a kérdést is értékelni. Eddig ez a nap kérdése!!! :DD
8/9 anonim válasza:
Szakadok. :DD
Nem fog ugyanúgy kijönni, edd csak meg. ;)
9/9 anonim válasza:
"Tarhonyát hogy rágod meg? "
A fogaiddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!