Mit tegyek ha mindketten ugyanolyan antiszociálisak vagyunk? Hogyan kerüljek így közelebb hozzá?
18 éves lány vagyok megismertem egy 40 körüli nőt, aki ugyanolyan antiszociális mint én, kerüli a többi embert, mindig egyedül van stb... Egyszerűen leírhatatlan amit most érzek, ennyire hozzám hasonló emberrel még nem találkoztam, nagyon sok dologban hasonít rám. Mindennap mániákusan várom hogy összefussunk, lesem az ablakból, várom hogy meglássam, de persze beszédbe elegyedni nem merek vele, csak köszönünk egymásnak. De ha találkozunk máris sokkal jobb kedvem lesz, elkezdtem érezni iránta valamiféle megmagyarázhatatlan vonzalmat, ami teljesen a hatalmába kerített, és már nem is tudok másra gondolni csak rá.
Nem értem mi ez az egész, de annyira szeretném közelebbről megismerni stb... nem tudom hogy mit tegyek, teljesen tanácstalan vagyok.
Igaz, hogy nem ismerem, de amióta érdeklődöm iránta azóta állandóan őt figyelem, és jópár közös tulajdonságra felfigyeltem már.
És van vele kapcsolatban egy olyan fura érzésem is, mintha már nagyon régóta ismerném...
Traktortorral próbáltad?? Garantált siker!!!! TROLOLO
Amúgy fujj TROLOLO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!