Az ikertesómmal vegyünk fel ugyanolyan ruhát?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán hordtuk egyszerre az ugyanolyan ruháinkat, mert ígyis alig tudnak megkülönböztetni.
Szerintetek mennyire fura, ha összeöltözünk?
2013. jún. 11. 16:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem öltözzetek össze, az nagyon muris szokott lenni:)
2/10 anonim válasza:
Ti tudjátok. Ha összeakartok öltözni akkor nyugodtan. 'ígyis alig tudnak megkülönböztetni. ' de megbírnak--->legalább edzik a memóriájukat /mi a különbség játék/
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Igazából azt, hogy alig tudnak úgy értem, hogy vannak akik megtudnak, de akik kevésbé ismernek azok nem.
2013. jún. 11. 16:34
4/10 Amado atya válasza:
Miért is ne? Így legalább nem kell tükör ahhoz, hogy ellenőrizzétek, milyen jól áll rajtatok a ruha. :)
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Igen:) szerintem az klasz:)
útolsó: gyenge idegzetű vagyok,és nem bírom a horrort sem.
Úgyohgy legalább kiírhatad volna!
7/10 anonim válasza:
Horrort? Neked mégis mi bajod van?
Ez egy dal, ami ikrekről szól, a videó pedig bábjáték.
Ha te ezt horrornak látod, akkor tényleg idegi bajod van.
8/10 anonim válasza:
Hát csak addig láttam hogy valami ijesztő lány zongorázik akinek "csontváz" a keze és ronda feje van.
9/10 anonim válasza:
Akkor meg se szólalj legközelebb.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!:)
2013. jún. 12. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!