Ki lehetett Ő? Nem tudom elfelejteni.
Sziasztok!
Először is; soha nem érdekeltek ezek a dolgok engem, és abszolút nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal,de különös eset történt meg velem nem rég, amit nem tudok elfelejteni,ebben kérném a segítségeteket!
Egy strandon történt az eset a nyár végén. A semmiből ott termett előttem egy kisbaba, felállt a lábamon, és sírni kezdett, hogy vegyem fel. Érthetetlenül állt mindenki körülöttünk, a kisfiú apukája is, aki nem hitte el, hogy kisfiát nem tudta megnyugtatni, én az idegen kellettem neki.
Át futott egy érzés rajtam; ismerem őt... Megmagyarázhatatlan, megszunt körülöttünk mindenki, saját gyermekeim csak néztek, megfagyott a levegő. A kisfiú ahogy karjaimba vettem megnyugodott, éreztem hogy szó szerint vele együtt nyugszom én is.
A helyzet kínos volt viszont, letettem nehogy apuka haragudjon, de ahogy eltartottam magamtól a kisfiú keservesen sírni kezdett. Megmagyarázhatatlan, a végén anyukája is jött, de őt sem akarta a kisfiú, csak engem.
Többször felvettem, letettem, de hiába, csak a kezemben volt nyugodt...
Éreztem, hogy nem először találkozunk, éreztem, hogy Ő fontos volt nekem valamikor, nem tudom elmondani, akik látták össze beszéltek mögöttünk, hogy hihetetlen.
Mondtam neki : Szia kisbaba nem ismerjük egymást, de nagyon szép vagy; közben éreztem ez nem igaz, mert igenis ismerjük. Volt valami a tekintetében, valami amit nem tudok elfelejteni. Magához szorított, ölelt. A szülők elmondása szerint ehhez hasonló sosem történt velük, a kisfiú nem nyitott idegenekkel.
Ez lehet a lélekvándorlás?
Ő lehetett egy elhunyt szerettem? Vagy előző életemben volt közöm hozzá vajon?
Köszönöm, hogy elmondhattam.
Hűha... libabőrös lettem ahogy olvastam :D nagyon érdekes történet.
Szerintem is a reikarnáció lehet a dologban. Egy igazán különleges élményben volt részed. Szerencsés vagy :)
Nagyon érdekes volt, és lehet, hogy ez nem lehetséges, de miért éreztem azt, hogy a testvéremmel találkoztam ?!
Egyke vagyok... Hihetetlen, hogy így érzem.
Szerintem is találkozzatok!
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!