Van valami a halál után? (bővebben lent. )
Húzz már innen
Aha... Fedd már fel a felhasználódat hadd lássuk. Csak mellékesen, te hamarabb fogsz bant kapni, mert a válaszaid trágár, ellenben a "szar" megengedett. Teljesen ártatlan vagyok és ártalmatlan, tiszta, mint a hópihe... A kutyámat pedig ne vedd a szádra! (Bár nincs is kutyám).
“Oh jaj micsoda trágár ez a 4 csillag itten —>****. Úristen nembírom ezt a trágár erőszakos bánásmódot :’0”
Látom rádférne egy kis iskolai cseszegetés, ilyen gyenge személyiséggel mint ami neked van én inkább csendben meghúznám magam. Mondjuk a magadfajta billentyüzet harcosok a való életben éppen ezt teszik. Az hogy épp a GYIK-on éled ki magad pedig egyenesen szánalmas :D
Miért olyan fontos neked a százalék? Engem nem zavar hány százalékos vagyok, akkor csak egy kérdésre válaszoltam. Iróniából megkérdezte az egyik felhasználó miért vagyok leértékelt, ha már annyira okosnak hiszem magam. Nem tudom ki bír engem vagy ki nem,
ugyanis szarok rá! Őszintén mondom. Az ilyesmi engem egyáltalán nem érdekel. Nem az én problémám. Szerintem te sokkal szánalmasabb vagy, mint én. Még írni sem tudsz rendesen. Az a sok "XD", a fészen biztos már rád untak. Az a kisfiú-kislány hasonlat nagyon gyanús nekem. Valószínűleg gyakran megfordulsz a parkokban óvodáknál? :D
#46/#47
Jónak írtad szerintem, mármint az idegverés dolgot... Nem értem miért hiszed azt, hogy dühös vagyok bárkire is, rád vagy akárkire? Én is telefonnal írtam ki a legtöbb választ. De már mindegy, kezdesz unalmas lenni. Csak védekezel és választ sem tudsz írni, csak személyeskedni és végül engem is magaddal rántasz. Egy értelmes mondatot sem tudsz összehozni. Te sem, a kérdező sem.
Te egy agynélküli beteg alak vagy húzz mán innen nem érted?? Osztod itt az észt de egy dinka kocsog vagy!!!
Kinek képzeled magad?? Mi?? 😡😠😠😠👊👊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!