Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van valami a halál után?...

Van valami a halál után? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Akik szerint semmi sincs elismerik hogy csak biorobotok vagyunk? Én egyszerűen nem tudom elhinni hogy csak szervekből álljunk. Rengeteg embert veszítünk el életünk során ebbe hogy a francba lehetne beletőrődni hogy a szeretteink a semmibe válnak?? Egyátalán minek élünk ha egyszer meghalunk? A tudósok miért vannak ellene annak hogy a halál után lenne valami?

2018. aug. 16. 21:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
Képzeld el, hogy csak annyi időre inkarnálódsz ide a Földre, hogy eljátszd a szerepedet. Utána haza térsz, mint minden entitás az asztrális síkra. Három részből tevődsz össze: Tudat/Test/Lélek. A lelked, mint mindenkié, halhatatlan. Évezredek óta járod az utadat egyik életből a másikba. Ahoz, hogy ezt a körforgást megállítsd, (Buddha szerint) két dolgot kell "nem csinálni" tovább: 1. Elutasítani, 2. Vágyakozni. Ez a két dolog szüli a szenvedést, és a karma körforgását. További info és a Titkolt Történelem: [link]
2018. aug. 16. 23:35
 12/64 Miss Endzsi ***** válasza:
Igazából nem mindegy mi lesz? Innen nem tudod megmondani, csak a legnagyobb valószínűségű eshetőséget keresheted meg, a leglogikusabbat. Teljesen mindegy, nem tudsz ellene tenni.
2018. aug. 17. 06:05
 13/64 anonim válasza:
Temetés.
2018. aug. 17. 06:39
 14/64 anonim ***** válasza:
20%

Az megvan hogy a nagyobb hasznos vàlasz % al rendelkezès pont nem jò? Kicsit gondolkodni kell outside if the box hogy miert, de ha nem megy szivesen segitek.

Az eredeti kerdesre visszaterve:

1. Pont a kerdesben van a megoldas. Az emberiseg ugyanezen gondolkodott regebben is hogy tenyleg csak szervek vagyunk aztan eltununk vagy van valami mas is? Ateista megkozelitesben vagy helytelen logika vagy sajat maguk megnyugtatasa miatt kitalaltak Istent.

2. A tudomany mai allasa szerint nagyobb a valoszinusege hogy letezik Isten, mint hogy nem. Kepezeljetek el hogy a felhùzòs karòràtokat alkatreszekre bontva egy dobozba teszitek es csilliard evig razogatjatok a dobozt akkor sem fog ujra mukodo orava osszeallni magatol csakis kulso beavatkozastol kel majd èletre.

3. Fasse tudja, nalunk okosabb tapasztaltabb emberek sem tudjak biztosra, csak hisznek (vagy nem).

2018. aug. 17. 06:50
 15/64 anonim ***** válasza:
31%

"Rengeteg embert veszítünk el életünk során ebbe hogy a francba lehetne beletőrődni hogy a szeretteink a semmibe válnak?? Egyátalán minek élünk ha egyszer meghalunk?"

Semmi értelme az életünknek. Az egész univerzum, ahogy keletkezett, ugyanúgy el fog tűnni egyszer, úgyhogy semminek sincs semmi értelme igazából. Nehéz ezt felfogni.

" A tudósok miért vannak ellene annak hogy a halál után lenne valami?"

Mert minden bizonyíték ezt tanusítja.

2018. aug. 17. 07:55
 16/64 anonim ***** válasza:
20%
Biztosan allíthatom, hogy halálunk után, vagy négerként, vagy cigánként inkarnálódunk újra! Az összes néger és cigány reinkarnálódott ember aki az asztrálsík második szintjére lépett! Ha második szinten halunk meg, eljutunk a harmadik szintre ami a zsidó! Ha ennek az életszakadznak is vége elöről kezdődik a folyamat! Ezt onnan tudom, hogy én már 6-szor is végigmentem ezeken a folyamatokon és ezen a szinten már képes vagy emlékek visszaszerzésére, illetve egy idő után elkezdenek keveredni a szintek! Ebből kifolyólag hallgatok négerzenét, értem meg magam a cigányokkal pedig most èpp a zsidó szakaszban tartok! Ha a folyamat lejátszódik 12-szer akkor macskaként inkarnálódunk! Ha macskaként is meghalunk akkor kerül át a Lelkünk a legmagasabb dimenzióba, a Cicusbolygóra, eredeti nevèn Miau! Ott szeretet és békesség uralkodik minden macska között!
2018. aug. 17. 08:17
 17/64 anonim ***** válasza:

#3 Kedves értelem, kíváncsi lennék, hogy húztad le magad 40%-ra, ha már szerinted mindenkinél okosabb vagy, és csak a te igazad lehet valós?

De azért tök aranyos tőled, hogy bármit elhiszel, amit olvasol vagy hallasz.

(egyébként én mindkét irányban kissé szkeptikus vagyok, abszolút pártatlan, de imádom az ilyen idiótákat)

2018. aug. 17. 09:45
 18/64 anonim válasza:
Èn hiszek abban hogy a halál után is van èlet!
2018. aug. 17. 10:25
 19/64 anonim ***** válasza:
Lélek van,ez tény. Onnan is tudom,hogy nagybátyám az anyukája ölében halt meg,és mondta az anyja,hogy hirtelen sokkal könnyebb lett a teste.Szóval valami kiszállt a testéből. Elvileg nincs se pokol,se menny,hanem a lelkek megpihennek,és utána újjá születnek..
2018. aug. 17. 10:25
 20/64 anonim ***** válasza:
17es,te mit szívtál ?
2018. aug. 17. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!