Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van valami a halál után?...

Van valami a halál után? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Akik szerint semmi sincs elismerik hogy csak biorobotok vagyunk? Én egyszerűen nem tudom elhinni hogy csak szervekből álljunk. Rengeteg embert veszítünk el életünk során ebbe hogy a francba lehetne beletőrődni hogy a szeretteink a semmibe válnak?? Egyátalán minek élünk ha egyszer meghalunk? A tudósok miért vannak ellene annak hogy a halál után lenne valami?

2018. aug. 16. 21:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
az első szint a fehér a második a barna (afrikai vagy keleti) a harmadik pedig a zsidó de császár hol van akkor a sárga szint? szerintem rosszul számoltál mert az első a fehér a második a sárga és a harmadik a fekete majd csak utána zsidó meg a macska után polip jön :DDD és remélhetöleg a távol keleten fogunk meg szűletni :DDD
2018. aug. 17. 13:15
 22/64 anonim ***** válasza:
A sárgák külön bolygóról származnak, ők csak idevándoroltak a Földre! Szerinted miért van ilyen csík szemük és miért írnak ilyen értelmezhetetlen alakzatokkal? Mert űrlények!
2018. aug. 17. 14:06
 23/64 anonim ***** válasza:
Ja és polipok csak a mesékben léteznek! Őszintén te láttál már valaha egyet is? A média hazudik! Nyisd fel a harmadik szemed és lásd az igazságot!
2018. aug. 17. 14:11
 24/64 A kérdező kommentje:
De sok troll..
2018. aug. 17. 14:22
 25/64 leértékelt ***** válasza:

"#3 Kedves értelem, kíváncsi lennék, hogy húztad le magad 40%-ra, ha már szerinted mindenkinél okosabb vagy, és csak a te igazad lehet valós?"

Hű akartam lenni a felhasználómhoz. Gondoltam sokkal sokkalta ütősebb lesz így... Igazság szerint hónapokkal ezelőtt regeltem és ritkán léptem fel, beletenyereltem egy kérdésbe és lehúztak 40+ százalékra, később pedig állandósult. Utólag már nehéz szintet lépni. :) Nem mondtam, hogy okosabb vagyok bárkinél is, sem azt, hogy személy szerint miben hiszek. Nem tartom magam szkeptikusnak vagy ilyesmi, viszont néhány dologgal nem árt tisztában lenni. Ilyen a tudomány és a hit izé...valami. Kutyám sincsen, de ha lenne magát sétáltatná. :D

2018. aug. 17. 14:47
 26/64 anonim ***** válasza:
39%
24kérdező, te mi a szahart akarsz? lepontozod a 3-as József Attilát - menj e búsba, szerencsétlen alak.
2018. aug. 17. 14:47
 27/64 anonim ***** válasza:
82%

Ezt úgy képzeld el hogy az élet egy kislány a halál pedig egy kisfiú akik egy játszótéren mérleghintáznak megállás nélkül így fenntartva az egyensújt egymás között. Élet nem létezhet halál nélkül ahogy halál sem élet nélkül. Az unuverzumban minden létrejön, majd elmúlik. Az inteligens élet miben különbözik pl. egy csillagtól? Hiszen mi is csak csillaganyagból vagyunk. Az emberi élet csupán létezésünk egy tudatos ciklusa amit előbb vagy utóbb mind hátrahagyunk és elenyészünk hogy teret hozzunk létre az új nemzedék számára. Bár az univerzumról csak nagyon keveset tudunk és a halál utáni létezést is csak ez alapján határozhatjuk meg, nem kizárt hogy az univerzumunk valóban inteligens “istenszerű” entitás(ok) műve ami életünk után tartogadhat valamit számunkra.

(A személyes véleményem az, ha a lélek valóban létezik és többek vagyunk az anyagnál amiből állunk, akkor a befejezett élet alatt szerzett információt/tapasztalatokat a lélek lezárja és egy új életbe reikarnálódik hogy több tapasztalatot szerezzen és így egyszer talán “felemelkedhet” egy magasabb szintű létezésbe.

2018. aug. 17. 19:22
 28/64 leértékelt ***** válasza:
0%
#27 Nálad a kutyám is okosabb, na!
2018. aug. 17. 19:26
 29/64 A kérdező kommentje:

Te fogyika vagy

2018. aug. 17. 19:33
 30/64 anonim ***** válasza:
#28 Plz fogd már meg azt a 2 számjegyű iQ-d, ragadj meg egy lapátot és hord má’ el magad eme kérdés alól. Ha ly***e vagy mind a shegg ne mások kérdései alá okádjál unalomból, hanem inkább csapkodt a fejed a falhoz vagy valami... :D
2018. aug. 17. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!