Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van valami a halál után?...

Van valami a halál után? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Akik szerint semmi sincs elismerik hogy csak biorobotok vagyunk? Én egyszerűen nem tudom elhinni hogy csak szervekből álljunk. Rengeteg embert veszítünk el életünk során ebbe hogy a francba lehetne beletőrődni hogy a szeretteink a semmibe válnak?? Egyátalán minek élünk ha egyszer meghalunk? A tudósok miért vannak ellene annak hogy a halál után lenne valami?

2018. aug. 16. 21:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 leértékelt ***** válasza:
0%
#30 Megjött neked...?!
2018. aug. 17. 19:48
 32/64 leértékelt ***** válasza:
57%
...a halállal csak végetér biológiai funkcióinak és a hullákat elássák vagy porrá égetik... Azok fejtegetik mi van halál után, akik nem tudják/nem akarják elfogadni, hogy csak egy biológiai test vagyunk érzelmekkel ellátva. Hasonló funkciókkal bármelyik mesterséges intelligencia vagy program képes lenne önmagát fejtegetni és nagyobb értelmet keresni a létének. Nincs ebben semmi különös. Az emberek évezredek óta hisznek ilyen olyan szimbolikus jelenségekben, természetfeletti erdőkben és az úgynevezett "istenben", hiába orvos vagy atomfizikus az illető (bár az utóbbinál nagyon ritka)... Nehezen tudja levetkőzni a dogmáit. Sajnos.
2018. aug. 17. 20:15
 33/64 A kérdező kommentje:

Kit érdekel ez a kamu történeted.

2018. aug. 17. 20:19
 34/64 leértékelt ***** válasza:
49%

Mi volt benne kamu? :DDDD

2018. aug. 17. 20:35
 35/64 anonim ***** válasza:
#34. A 27-es kommentjét írtad le (akit lehülyéztél) csak primitíven megfogalmazva XDDD. Nem tudom mit keresel még mindig itt vsak magadat égeted.
2018. aug. 17. 20:40
 36/64 leértékelt ***** válasza:
37%

Írta a halál!! Nem mondj ilyen ijesztő dolgokat. Kisfiú meg kislány, végül pedig reinkarnáció.... Kiráz tőle a hideg! Nem mintha magyarázattal tartozék neked. Egy olyannak, aki kettős személyként beszél magáról. Azt csinálok, amit akarok, leszarom kinek nem tetszik!

2018. aug. 17. 21:00
 37/64 anonim ***** válasza:
Én most olvasom Dr Michael Newton Lelkünk útja c könyvét. Jó.
2018. aug. 17. 21:03
 38/64 A kérdező kommentje:

Te nagyon sötét vagy hallod

2018. aug. 17. 21:40
 39/64 anonim ***** válasza:

36. Nem csak hülye de még beteg is vagy :D

1. Ezen kívül két választ írtam ide, mind kettőt neked címezve, nem tudom mi alapján kötsz hozzá más válaszolók személyéhez de ok..

2. T&S alapján k***ára nem csinálszhatsz azt amit akasz. A kulyasz@r szintű beböfögéseidel előbb-utóbb kapod a bant :)

Ui: sajnálom a kutyádat

2018. aug. 17. 21:41
 40/64 leértékelt ***** válasza:
43%
Dr Michael Newton, aki bejárta az indiai és keleti országokat, ahol elfogadott a reinkarnáció vagy történetesen az a helyi vallás. Összeszedett pár gyereket dokumentált pár esetet, amit ő maga talált ki és bebeszélte a gyerekeknek, manipulálta az adatokat... Sok kritikát kapott, de biztos jól kereset ezzel. A könyveit vették, mint a cukrot, legalábbis a rei-hívők.
2018. aug. 17. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!