Létezik menyország és pokol? Ha igen akkor hogy néz ki?
mennyország akkor van, amikor elélvezed.
pokol meg akkor, ha beragadsz másnak a seggébe.
Ezt itt hiába kérdezed meg, majd megtudjuk, mikor meghalunk. Remélhetőleg még jó sokáig agyalhatunk rajta :D
Aki kiírta, hogy nem léteznek, elég okos lehet, írjon, hogy honnan tudja ilyen biztosan, kíváncsi vagyok rá!
kedves kérdező (1.vagyok) Sterinted az nem pokol amikor éjszaka 4-szer sír fel a gyerek???
Na, de h komoly legyek: Ha hiszel bennük akkor létezik, ha meg nem, akkor nem... A tudomány jelenleg nem talált sem az egyekben, sem a föld alattz semmi ezekre utaló jelet... én nem is hiszek bennük, ezért én elfogadom a tudomány mai állását... De ha Te hinni akarsz benne, akkor lelked rajta... És én szívből kívánom, hogy a mennyországba kerülj, ha majd eljön a Te időd is, ami remélhetőleg minél távolabb lesz a jövőben...
"Hogy néz ki?"
Én tudom, hogy néz ki! Minden gyönyörű, süt a nap, azt csinálsz, amit akarsz következmények nélkül! De sajnos én a pokolba kerültem és onnan tudom, hogy néz ki, hogy villázás közben lenyomnak egy filmet a mennyországról.
Csak tudod: a mennyországban jó a klíma, de a pokolban több az ismerős! :)
Pokol nem létezik, de kellemes szellemvilág igen (amit igazi otthonunknak érzünk, amikor nem vagyunk épp kalandtáborozni)
Olvad el ezt az ajánlót és pláne a könyveket is:
Az ajánlott könyvet le is tudod tölteni itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!