Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik menyország és pokol?...

Létezik menyország és pokol? Ha igen akkor hogy néz ki?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 18:48
1 2 3 4 5
 1/48 BlackSword ***** válasza:
24%
Itt is odavág a reklám...de mennyire igaz... amikor jön a gyerek...az de szép... és amig nem alusza végig az éjszakát az de pokoli...
2010. jún. 14. 18:52
 2/48 anonim ***** válasza:
33%
Mennyország és nem létezik egyik sem.
2010. jún. 14. 18:53
 3/48 anonim ***** válasza:
20%

mennyország akkor van, amikor elélvezed.

pokol meg akkor, ha beragadsz másnak a seggébe.

2010. jún. 14. 18:57
 4/48 A kérdező kommentje:
normális választ akartam. de buta emberek vannak
2010. jún. 14. 18:59
 5/48 anonim ***** válasza:
74%

Ezt itt hiába kérdezed meg, majd megtudjuk, mikor meghalunk. Remélhetőleg még jó sokáig agyalhatunk rajta :D

Aki kiírta, hogy nem léteznek, elég okos lehet, írjon, hogy honnan tudja ilyen biztosan, kíváncsi vagyok rá!

2010. jún. 14. 19:00
 6/48 anonim ***** válasza:
37%
nem
2010. jún. 14. 19:04
 7/48 BlackSword ***** válasza:
83%

kedves kérdező (1.vagyok) Sterinted az nem pokol amikor éjszaka 4-szer sír fel a gyerek???

Na, de h komoly legyek: Ha hiszel bennük akkor létezik, ha meg nem, akkor nem... A tudomány jelenleg nem talált sem az egyekben, sem a föld alattz semmi ezekre utaló jelet... én nem is hiszek bennük, ezért én elfogadom a tudomány mai állását... De ha Te hinni akarsz benne, akkor lelked rajta... És én szívből kívánom, hogy a mennyországba kerülj, ha majd eljön a Te időd is, ami remélhetőleg minél távolabb lesz a jövőben...

2010. jún. 14. 19:05
 8/48 anonim ***** válasza:
67%

"Hogy néz ki?"

Én tudom, hogy néz ki! Minden gyönyörű, süt a nap, azt csinálsz, amit akarsz következmények nélkül! De sajnos én a pokolba kerültem és onnan tudom, hogy néz ki, hogy villázás közben lenyomnak egy filmet a mennyországról.

Csak tudod: a mennyországban jó a klíma, de a pokolban több az ismerős! :)

2010. jún. 14. 19:06
 9/48 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
79%

Pokol nem létezik, de kellemes szellemvilág igen (amit igazi otthonunknak érzünk, amikor nem vagyunk épp kalandtáborozni)

Olvad el ezt az ajánlót és pláne a könyveket is:

[link]

2010. jún. 14. 19:13
 10/48 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
73%

Az ajánlott könyvet le is tudod tölteni itt:

[link]

2010. jún. 14. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!