Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Más is érez így?

Más is érez így?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várom a halálomat, hogy újraszülethessek, megcsináljam azt, amit a mostani életemben nem tudtam és más terveim is vannak a következő életemre, amit a mostaniban lehetetlenség lenne végrehajtanom. Más is ennyire várja a halált, hogy végre megtudja, hogy mi van odaát? Én már tűkön ülők! :) 30/F
2018. máj. 12. 04:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az ember ember lehet az állat meg állat.
2018. máj. 15. 02:36
 12/15 anonim ***** válasza:
#11; Ezt szerintem, legfeljebb csak remélheted.
2018. máj. 15. 02:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Ha állat leszek az se baj, úgyis szívesebben vagyok állatokkal, mint emberekkel.
2018. máj. 15. 03:33
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Ez oké, de akkor a terveidnek, alighanem megint csak "lőttek".
2018. máj. 15. 18:22
 15/15 szilard2290 ***** válasza:
Nos amíg élsz élet feladarod van. Ha öngyilkos leszel bekerülsz a 2es szférába ami egy szar hely. Szóval ne a halált várd inkább ÉLJ. Ha te úgy gondolod már nem tudod végrehajtani amit gondolsz, mi lenne ha mégis meg tudnád? És minden ami ezt nem engedi pod poc. Az élet legnagyobb célja az hogy örülj szeress légy boldog. Enged meg magadnak hogy 3 éves gyerek legyél. Hidd el jó buli. Egy szellemgyògyász.
2018. máj. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!