Ha valakit feloldanak a szerelmi kötés alól az az illető
mit érez illetve az mennyi idő után hat? Mindenhol csak a
kötésről lehet olvasni bővebben az oldásról meg sehol.
Nincs ilyen, hogy szerelmi kötés, meg oldás. Senki nem érez semmit, vagy ha igen, akkor nem attól.
2017. szept. 8. 12:59
2/14 anonim válasza:
Azért nem olvasni róla, mert egy hülyeség. Nem létezik.
2017. szept. 8. 13:07
3/14 anonim válasza:
Ez egy sötét, buta babona, nem létezik. Nincs szerelmi oldás és kötés. Ha kicsit többet tanultál volna biológiát meg pszichológiát, és komolyabban beleásnád magad a témába, akkor sok mindenre rájönnél a szerelemmel kapcsolatban.
2017. szept. 8. 13:52
4/14 eszti_palotai válasza:
Az oldás azonnal hat.
2017. szept. 8. 15:07
5/14 A kérdező kommentje:
eszti palotai!Ha az oldás azonnal hat,akkor az a pár miért van még mindig együtt?
2017. szept. 8. 21:16
6/14 anonim válasza:
Annyira jellemző, hogy kapsz három értelmes választ, és a negyedik hülyeséggel foglalkozol. És még magadnak sem tudod megválaszolni, hogy azért lehetnek még együtt, mert hülyeség az egész.
De mindegy is, rájöhettem volna már én is, hogy a tudatlan embert észérvekkel nem lehet meggyőzni.
2017. szept. 9. 09:42
7/14 anonim válasza:
Sosem értettem. Miért nem hagyjátok az embereket az álomvilágukban? Nem vagytok ti egy Jézus, Egy Buddha, Egy Lao Ce, Egy Osho, Egy Nietsche, Egy Carl Jung, Egy Freund.
Csak szajkók vagytok.
Aki nem hisz a csodában, azzal nem is történik meg.
2017. szept. 10. 02:11
8/14 anonim válasza:
Azért vannak együtt mert átvertek
Jól tették....
2017. szept. 10. 16:44
9/14 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy szerelmi kötès. Olyan van, hogy te ezt a gondolatot elhiszed, magadèvá teszed, bekebelezed. Mivel nem ütközik akadályokba, olyan információkba melyekhez nem kèpes illeszkedni, így a tested, az èrzèseid ès a teljes szemèlyisèged működèsère hatással van. Ha elèg erősen hiszel benne, akkor a legnagyobb hatással. Minèl több figyelem irányul erre, annál inkább sorsdöntő.
2017. szept. 10. 16:51
10/14 anonim válasza:
#7: belegondoltam, igazad van. Aki olyan szellemi szinten van, ami a középkori átlagemberre volt jellemző, annak kár olyan dolgokról beszélni, ami logikát és gondolkodást igényel.
Szóval e gondolat mentén akkor módosítanék a válaszomon. Nem sikerült a szerelmi kötés, mert valamit rosszul csinált a varázsló. Keress másikat, lehetőleg olyat, aki pénzt is kér érte, mert az a megbízható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!