Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Más is érez így?

Más is érez így?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várom a halálomat, hogy újraszülethessek, megcsináljam azt, amit a mostani életemben nem tudtam és más terveim is vannak a következő életemre, amit a mostaniban lehetetlenség lenne végrehajtanom. Más is ennyire várja a halált, hogy végre megtudja, hogy mi van odaát? Én már tűkön ülők! :) 30/F
2018. máj. 12. 04:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Hát nem, mert mi van, ha nem születsz újjá?! :)

Jelenleg ezt az életet kell élned és ebből kihoznod a maximumot a lehetőségeidhez mérten.

Amit célul, feladatul kaptál, ahhoz meg fogod kapni az eszközöket is és nem feltétlenül vannak összhangban az univerzum tervei a tieiddel... - sőt, néha az a jobb, ha nem is kapod meg azt, amit akarsz. :)

2018. máj. 12. 08:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ebben az életedben viszed véghez azokat, amikre vágysz?
2018. máj. 12. 09:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondok egy titkot, jó?

Amikor már nincs esélye annak, hogy ebben a földi életedben élérd az előzőleg kitűzött céljaidat, akkor halálos balesetet fogsz szenvedni vagy egy gyorsan lefolyó betegség fog végezni veled. Tehát ha még élsz, az még azt jelenti, hogy van esélyed elérni a születés előtt kitűzött céljaidat.

Figyelem! Azok nem feltétlenül egyeznek meg azokkal a célokkal, amiket most a földi testben cèljaidnak tekintesz.

2018. máj. 12. 09:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Én nem várom, én magam vagyok a halál! Na, a halállal kapcsolatban legalább valaki pozitívan áll hozzá. Másfelől azt szokták mondani, hogy "ember tervez, Isten végez"...
2018. máj. 12. 10:52
 5/15 A kérdező kommentje:
100%-ig hiszek a reinkarnációban! Ezek olyan tervek, hogy a mostani életemben lehetetlen elérni már.
2018. máj. 12. 13:20
 6/15 anonim ***** válasza:

De mi van ha semmi sincs a halál után?

Én valahogy még nem vagyok meggyőződve erről a dologról. Nagyon szeretném ha tényleg létezne menny ,meg reinkarnáció is. Csak valamiért bizonytalan vagyok.) :

2018. máj. 12. 13:43
 7/15 A kérdező kommentje:
A halál után biztos, hogy van valami, hiszen családon, ismertségen belül történtek már dolgok, amik bizonyítják számomra. :) Én előző életemben sok embert bánthattam és ezeket a bántásokat a mostani életemben visszakaptam. A Karma visszaütött. :)
2018. máj. 12. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de még ha van is reinkarnáció, mi van akkor, ha a következő életedben, egészen más terveid, vágyaid lesznek?
2018. máj. 15. 02:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Na igen benne van a pakliban, majd meglátom :)
2018. máj. 15. 02:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Vagy, ha nem emberként születsz újjá, akkor mi lesz a terveiddel?
2018. máj. 15. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!