Létezik reinkarnáció?
Figyelt kérdés
Ha igen, lehet irányítani, hogy megválasztjuk hova szülessünk/ hogy nézzünk ki?2017. dec. 17. 19:03
41/55 anonim válasza:
Eladod magadnak kék bálna? "Kék bálna" hajrá keressetek rá.
43/55 anonim válasza:
Én meg józsika überkifli. Direkt viszel depibe másokat és mindent a saját rosszindulatodból fejezel ki. :*
44/55 anonim válasza:
# 29
Tévedésben vagy. A hinduizmus tanítása szerint a lélekvándorlás célja a jobbá válás és a tökéletesedés.
45/55 anonim válasza:
te vagy tévedésben előző. a hinduizmusban a lélekvándorlás (szamszara) egy vég nélküli ördögi kör amiből MENEKÜLNI akarnak (pl. jóga segítségével, vagy a bhakit-al)
46/55 anonim válasza:
Épp abban hisznek, hogy a személyes fejlődésükön keresztül szabadulhatnak meg a születés és halál körforgásából.
47/55 anonim válasza:
"személyes fejlődésükön keresztül"
ha az aember nem rendelkezik ama képességgel, h önmagát jobbá tegye, hiába is születne le újra és újra, mindannyiszor nélkülözné.
48/55 anonim válasza:
Én nem tudom mit jelent az alábbi idézet: ,,fejlődésükön keresztül szabadulhatnak meg a születés és halál körforgásából." Mit jelent ez?
49/55 anonim válasza:
előző, ez a nyugatiasított, felhigított tündérmesés változat. ebben a keletiek soha nem hittek.
50/55 anonim válasza:
# 47
Te rendelkezel azzal a képességgel, hogy önmagadat jobb emberré tegyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!