Csak a Reinkarnáció mentheti meg az egyik barátom életét! Bízhatunk benne?
Bízz benne. Az ad valamelyest megnyugvást.
De hogy tényleg igaz-e?
Mindenesetre talán így könnyebb lesz nektek.
Fogadd együttérzésemet.
Sajnos a reinkarnáció nem menti meg senkinek az életét és nem segít semmin...
Az én legjobb barátom már 5 éve meghalt, én úgy képzelem, hogy újjászületett már távoli országban és nem fogunk többet találkozni. Esetleg akkor, ha majd én is a következő életemet fogom élni, vagy a Köztes Létben.
1. már hogy mentené meg az élettét bárkinek is a reinkarnáció hisz pont a halál és az újjászületés (azaz 1 új élet) benne a lényeg.
2. Ki tudja hogyan "működik" az úgymond reinkarnáció: lehet hogy nem is emberként születik újjá az ember, lehet hogy nem ebben az időben hanem évszázadokkal később vagy előbb,lehet hogy egy másik galaxisban vagy univerzumban (ha már úgyis elrugaszkodunk a valóságtól akkor vegyünk minden képzeletbeli lehetőséget számba.
3. Kb annyi rá a lehetőség hogy a reinkarnáció létező folyamat mit az hogy az 1 isten létezik aki nem más mint 1 űrcsimpánz. Azaz a létezését vagy annak hiányát bizonyítani nem lehet, de attól függetlenül mind 2 dolog csak kipattant 1 őrült ember elméjéből csak az 1ik bizonyos okok miatt elterjedt a köztudatban és hinni kezdtek benne. (kb mint a gyerekeknél a mikulás)
Csak úgy menthető meg élete, ha meghal?
Bocsi, de ez nekem ellentmondásos.
Halálála után, HA van reinkarnáció, meg nem határozott idő után újjászületik.
Viszont: már nem olyannak, mint a mostani barátod.
A Karma törvénye szerint a mostani élete IS meghatározza a következőt.
Feladata a szellemnek a fejlődés, ezért van reinkarnáció és ezért nem élhet a szellem fizikai testben két egyforma életet.
Légy Vele, érezze, hogy szereted, tedd szebbé az idejét, ami még van a Földön. És őrizd meg emléket a szívedben.
Ennyi a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!