Ti hisztek a reinkarnációban?
Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 19:27
2/23 anonim válasza:
Nem.
De ez nem csak hit kérdése: sok minden van, ami miatt nem valószínű. Leírtam már itt.
3/23 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mennyire higgyek benne, de egyébként érdekelnek az ilyen történetek, mikor valaki hipnózis segítségével visszatud tekinteni az előző életébe, meg még a sírját is megtalálja stb...
5/23 anonim válasza:
Én meg majd a következőben fogok hinni.
7/23 anonim válasza:
Én hiszek benne, de nem fanatikus módon, kb. csak annyira mint a horoszkópban :)
Álmodtam már olyat ami a reinkarnációra utalna, ezért jobban hiszek ebben mint egy nem létező lényben aki az egész világot teremtette.
9/23 anonim válasza:
Igen. Elképzelhetetlen hogy a lelkünk, legyen az energia vagy akármi, hogy egyszer csak megszűnik létezni.
10/23 anonim válasza:
Szeretném mindenki tudtára adni, hogy kerdezo788 nevű felhasználó ezt írta nekem:
"Te senkiházi te minden szarba hiszel te?"
Csak gondoltam szólok, hogyha egy ilyen nevű ember ír rátok, ne lepődjetek meg az agyatlan stílusán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!