Szerintetek van élet a halál után? Reinkarnácioban hisztek
Az, hogy nem tudod elképzelni semmit sem változtat azon, hogy a tudomány álláspontja szerint ez így van.
De persze lehet a hit felé fordulni, amely túlvilági élettel/mennyországgal/purgatóriummal/újjászületéssel/nirvánával/pokollal/örök vadászmezőkkel/paradicsommal/paprikával biztat, csak az viszont meglehetősen ellentmond a tudománynak.
De hát szabad országban, szabad emberként azt hiszel, amit szabad... :-)
Pedro
Én mindig is mereven elutasítottam, mert elég nagy hülyeségnek tűnt, de folyton azt álmodom, hogy repülők jönnek, bombákat dobnak le, romokban a város, aztán rohangálás van, mindenki magához veszi az ékszereit, felraknak egy vagonra ami inkább tehervagon szerű, és álmomban hallom, hogy Berlin, Hitler, német katonákat látok, bevisznek egy helyre, ami olyan mint egy börtön, folyton gondolkodok hogy miért vittek oda, mert nem csináltam semmit, aztán valami teremben vagyok, ahol fent a plafonon vékony csövek vannak, azon lyukak, és forró víz jön belőle.
De közben engem nem is érdekel ez a téma, nem nézek ilyesmit, tévém sincs, úgyhogy most már elbizonytalanodtam. Azt mondom, nincs rá bizonyíték, hogy van reinkarnáció, de arra sincs bizonyíték, hogy nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!