Szerintetek van élet a halál után? Reinkarnácioban hisztek
Ja ebben van igazság, de..
"Nem ártana ha egyszer gondolkodnátok is a mesékben való hit helyett!"
Honnan tudod olyan biztosra, hogy csak mese? Én már elég sokat gondolkodtam ezeken a dolgokon és szerintem egyáltalán nem kizárható, annak a lehetősége, hogy létezik reinkarnáció. Olyan sok mindent nem tudunk még a világról, hiába hisszük, hogy már ismerjük. Szerintem nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy biztosan csak kitaláció az egész.
Onnan tudom 21/ beíró, hogy megtapasztaltam bizonyos dolgokat és érzékeltem is bizonyos energiákat.
Amit leírtam a 15/21 beírásban az megtapasztalások után fogalmazódott meg bennem.
De a szellemed az felszabadul és halhatatlanná válhat, de abból ismét élet, nagyon sokára fog keletkezni. S önmagát fogja megalkotni újra valószínűleg de nem biztos, hogy itt a Földön, mert addigra a Napunk ideje is lehet lejár.
Valószínűleg kiszakad a Földünkből a Föld lelke vele az összes lélek és elzúg valahova egy másik Csillag közelébe, egy élővé tehető másik bolygóra. Abból amit megtapasztaltam csak erre tudtam következtetni.
Mindaddig tart a vándorlásotok, amíg nem is meritek fel / meg az igazságot.
Az majd szabaddá tesz benneteket.
Tudjátok, hinni sok mindenben lehet- egy a lényeg, hogy boldoggá is tegyen benneteket, és ne féljetek a haláltól.
De azért nem tartom okos dolognak ha olyan dologban hisztek amely soha nem valósul meg, mert az ilyen emberek sokszor felelőtlenül élik az életüket amire pedig vigyázni kellene és nagyon nagyon megbecsülni, mert CSAK EZ AZ EGY VAN!
Tudjátok a lélek már eleve benne van mint parányi élet energia- a keletkezett élet-csirájában és együtt alakul és fejlődik a magzattal.
Egy holttá vált testből viszont akkora lélek energia távozik amekkora volt maga a test!
nem az a lényeg h van-e élet a halál után,
hanem az hogy éltél-e a halál elött ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!