Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A trans-species emberek nem...

A trans-species emberek nem emberek voltak előző életükben?

Figyelt kérdés

Pl. arra gondolok, aki egy földönkívüli lénnyé műtette magát. A lelke nem találta a helyét az emberi testében?

https://www.youtube.com/watch?v=2lkybOCvLTA

2017. nov. 8. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Vagy csak feltűnési viszketegsége volt/unatkozott/ki akart tűnni a tömegből, mert mondjuk szürke kisegér volt előtte; jobb hobbit nem talált, ez meg úgyis egyedi. Szerintem, aki nem tudja elfogadni magát, az nem származhat, nem érkezhetett közénk magasabb létsíkról. Mármint hogy pl másik bolygóról már visszaszületett volna, ahol már a Földről elment, fejlettebb lények, lelkek tanulnak, fejlődnek, gyűjtenek megtapasztalásokat tovább. Amúgy viszont érdekes, hogy vajon minden földönkívüli elégedett a külsejével, vagy vajon ők is csinálnak plasztikai műtéteket? Amúgy egyszer valaki azt mondta, hogy a földönkívüliek is szeretnének az emberekhez hasonulni, de ezt most nem írom le, ez szerteágazik, meg mi elmélet, mi valós ebből.
2017. nov. 8. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Nos, én nem vagyok biztos benne, hogy valami csak azért, mert földönkívüli, az magasabb szintű lenne.

Amúgy biztosan vannak elégedetlen földönkívüliek...ha csak azt vesszük, mennyi ember nincs megelégedve a saját külsejével...csak nyilván más okból. Pl. túl rövidek a csápjai vagy túl vastagok, nem elég nagy a szeme, stb. :D

Sok variáció van.

2017. nov. 8. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

"Pl. arra gondolok, aki egy földönkívüli lénnyé műtette magát. A lelke nem találta a helyét az emberi testében?"

Édes .aszom. Neked van szavazati jogod is?

2017. nov. 8. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Azzal, hogy olyan kinézetűre opráltatta magát, mint az általa ELKÉPZELT földönkívüliek, még nem vált azzá.

Azt már nem is említem, hogy ebben a témában szakértő hazánk fiával, Patakival, nem is konzultált.

Vagy nyitva maradt az ajtó, vagy ellopták egy darabját Isten állatkertjének.

2017. nov. 8. 21:15
 5/8 Josephine Harkay ***** válasza:
58%
Semmi tárgyi bizonyítéka eddig annak még nem volt hogy egy földönkívüli lény itt járt volna a földön és találkozott volna emberekkel, tehát fogalmunk sincs hogy hogyan néznek ki. Teorétikusan élhetnek a világürben sokféle intelligens, testtel rendelkező lények, de az nem biztos hogy emberhez hasonló formájuk is lenne. Én személyem szerint csak akkor fogok meggyőződni arról hogy léteznek és látogatnak minket, ha az egyik kezet fog majd velem és bemutatkozik! :-)
2017. nov. 9. 02:53
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

Nincs összefüggés.

Nem érted fejlődésünk mechanikáját.

Lélek nem tud nem találni valamit.

Ne keverd lélek és szellem szót.

2017. nov. 9. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Trans-species... van baj a fejekben...
2017. dec. 19. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mik voltak az előző életükben, de a jelenlegiben idióták.
2017. dec. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!