Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért akarják tudni egyesek...

Openyoureye kérdése:

Miért akarják tudni egyesek mi volt előző életükben?

Figyelt kérdés
Szerintem aki nem képes önmagától utazni, annak talán az is a sorsa, hogy ne is tegye és ne a régmúltban keressen válaszokat, mert lehet hogy ott van az orra előtt. A több életen átívelő probléma gyökere nem minden esetben a múltban keresendő, hanem a jelen önmagadban, hisz mind a mai napig húzod magaddal a problémát, máskülönben nem lenne mi után kutatni. Továbbá az annyira bonyolult már, hogy egy kezdő ébredőnek nem valószínű, hogy pont ezzel kellene foglalkoznia. Vagy ti már megoldottatok minden jelenlegi feladatot, hogy már ezzel foglalkoztok?

2015. márc. 12. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én nem válaszokat akarok keresni, csak kíváncsi vagyok.
2015. márc. 12. 22:02
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi :)

És ha szabad tudni, mire vagy kíváncsi? Hogy híres voltál e vagy valamiben kiemelkedő? Netán gazdag, vagy a halálod érdekel?

2015. márc. 12. 22:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Kiskoromban imádtam az Ezeregyéjszaka meséit, tetszik az arab világ, azok a felálló orrú papucsok, imádom a padlizsánkrémet, és mikor Jordániában jártam, az volt életem legjobb vakációja. Persze, hogy tudni szeretném, előző életemben nem éltem-e ott!
2015. márc. 12. 22:29
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
De miért nem akarsz ott élni inkább most?
2015. márc. 12. 22:32
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
úgy általánosságban akarom tudni, hogy milyen voltam, ki voltam és hasonlók. az léynegtelen, hogy gazdag-e vagy szegény vagy bármi.tehát nem konkrét dologra hanem az egész lényemre.
2015. márc. 12. 22:32
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Mert tanulhatnak belőle. A múlt lehet egy meg nem történt jövő.
2015. márc. 12. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
kíváncsiság
2015. márc. 12. 22:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Van egy szekta ahol elhitetik a tagokkal, hogy egyiptomi papok voltak 3000 évvel ezelőtt.

És ők nagyon büszkék rá. Szerintem ezért

2015. márc. 12. 22:37
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem egyértelmü kitudnánk törni világ systemből????????
2015. márc. 13. 00:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki, mit, miér akar tudni, arra egyedül ő tudja a választ!

Te miért akarod tudni, hogy más miért akar tudni bármit is?

2015. márc. 13. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!