Csak démonokkal lehet paktumot kötni. Olyan lényekkel nem a, kik nem akarják a lelkünket cserébe?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 11:40
1/9 anonim válasza:
Mintha a zártosztályról szöktél volna...
2/9 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy a szlpetikusok kíméljenek.
2014. jún. 7. 11:51
3/9 anonim válasza:
tegnap kiírtál 3 kérdést ezügyben, most miért kellett megint kiírni, ennyire unalom van, hogy lassan vége már a sulinak?
4/9 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam. Mik azok a kérdések, és érkeztek rájuk normális válaszok?
2014. jún. 7. 12:28
5/9 anonim válasza:
Velem köthetsz paktumot! üdv:Slanderman
6/9 anonim válasza:
"Az ebnek is eb legfőbb ídeálja
S megtisztel, hogyha társaul fogad.
De éppen úgy, miként te őt lenézed,
És állsz felette végzete gyanánt,
Áldást vagy átkot szórva istenül rá,
Épp úgy tekintünk rátok mí alá,
A szellemország büszke részesi."
A mohamedánok hisznek a dzsinnekben, szent Patrik hitt a leprikónokban. Nincs sok esély a velük való találkozásra, pláne mert (ha vannak) nem keresik a társaságunkat. (Mi sem járunk a gorillákhoz ételt osztani.)
Az istennel való kapcsolat is lehetséges, Ábrahám így kérte meg Istent, hogy 10 igaz emberért is elég legyen Szodoma megkímélésére, volt pár csodás gyógyulás, illetve Pál és Jónás esetei.
7/9 anonim válasza:
Kezdetben nem akarják a lelkedet. ...majd csak később. :-)
(Rendelt)Ideje van mindennek.
8/9 anonim válasza:
A többi nem igényel paktumot, a démon meg lesz*rja úgy általában. De még mindig az a jobb ami nem igényel például öt liter gyerekvért. Szerintem olvasgass a taoista, shintoista irodalomban, és akkor kapsz egy tágabb képet azokról, akik nem feltétlen démonok, és esetlegesen segítőkészek. Némi (eléggé komoly) angoltudást sajnos igényel a dolog. Magyarul az ilyesmit nem nagyon adják ki:/
9/9 anonim válasza:
Rengetegen segítenek önzetlenül, ne csak démonok felé keresgélj. Illetve megtanulhatsz magadon is segíteni, ebben is sokan segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!