Az Ouija, azaz vijja táblával kísértetekkel, vagy démonokkal kommunikál az ember?
Ezt ezos körökben úgy mondják, mivel te magad is szellem vagy, nem csak egy test, igen, lehetséges a tudatalattis magyarázat is.
Nyomozd ki magad!
Fogsz egy pár fős csoportot, van egy kérdező aki nem vesz részt a "vijja" táblás idézésben, távolabb leül egy kicsit. Aztán ti meg páran vijja tábláztok, ő koncentrál egy szellemre, akit meg akar idézni, ti meg válaszoltok a kérdéseire a vijjátokkal. (Inkább eldöntendő kérdések legyenek) Csináljátok vagy fél -egy órán keresztül, s ha minden stimmel, amire ti nem tudjátok a választ, s a kérdező tudatalattijából sem jöhet fel, akkor nem is a tudattalannal és nem is egy másik szellemlénnyel beszéltetek.
Meglepő eredményeket kaphattok!
Démonok szerintem nincsenek, max. rosszabbacska szellemek, bár néha a tudatalatti hülyeségei is felérnek egy démoni hatással, ezzel érdemes vigyázni:D
Leírom, amit én hallottam. Úgy tudom, a fénylényekkel beszélgetünk, ezért kell első sorban nappal csinálni, pozitív hangulatban lenni és bátran, félelem nélkül beszélgeti velük. Ha ezek a feltételek nincsenek meg, bizony könnyen magadra szabadíthatsz valamit! A másik, ha esetleg táblázol, semmiképpen ne aggódj negatív energiáktól/szellemektől - csak hogy hívjuk valahogy őket - ezeket te "csinálod", nem léteznek, hanem te vonzod és készíted őket oda. Ha mégis abba a hibába esnél, hogy bejöttek, parancsold meg, hogy távozzanak el a fehér fény felé és lépjenek ki a körből, mert ide senki nem hívta őket.
Valószínű majd a szkeptikusok lepontoznak, de remélem Neked tudtam segíteni!
Még valami; semmit ne vegyél biztosra, amit írtam, hisz ez a terület még nagyon gyermekcipőkben jár, és én is csak azt tudom mondani, amit hallottam vagy tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!