Mi történik azzal, akinek a lelke egy démonhoz került? Mindig csak azt halljuk, hogy az ilyen lények az emberek lelkét akarják a paktumaikban. Jó, és mit tesznek vele azután?
Na most már írok a moderátoroknak, hogy ezt a paktumos gyereket távolítsák el innen, a troll kérdéseivel.
Értelmesebb dolgokkal foglalkozz, inkább tanulj, úgy látom az rád férne!
Nem kell lecseszni az embert,ha valami furcsát is kérdez vagy hülyeséget.Az ember a kíváncsiságával ért el magasabb fejlettségű szintet és szerintem jó az,ha valaki a legapróbb részletre is odafigyel.
- szerintem az emberek lelkével csupán csak szórakozik vagy azzal próbálja fejleszteni a saját lelkét.
Én vagyok az a 3-as.
Az elöttem szólónak aki a pozivitást írta.:az nem démon!
Neked: hát én a lelkekről akartam sokmindent tudni ezért a közeli könyvtárakban kerestem,majd két másik városi könyvtárban nézelődtem.A szellem tudomány című könyvek sokat segítettek nekem.A lelkekről már sokat felejtettem,mert sokat kellett tanulnom.Szóval én nagyából ki tudom szűrni a nem hiteles könyveket.Démonokról nem kerestem még.Keress a könyvtárakban,főleg a nagyon ütött-kopott könyvek a jók.Aki keres az talál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!