Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi történik azzal, akinek a...

Mi történik azzal, akinek a lelke egy démonhoz került? Mindig csak azt halljuk, hogy az ilyen lények az emberek lelkét akarják a paktumaikban. Jó, és mit tesznek vele azután?

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%

Na most már írok a moderátoroknak, hogy ezt a paktumos gyereket távolítsák el innen, a troll kérdéseivel.

Értelmesebb dolgokkal foglalkozz, inkább tanulj, úgy látom az rád férne!

2014. jún. 7. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Te pedig menj csajozni. :P
2014. jún. 7. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell lecseszni az embert,ha valami furcsát is kérdez vagy hülyeséget.Az ember a kíváncsiságával ért el magasabb fejlettségű szintet és szerintem jó az,ha valaki a legapróbb részletre is odafigyel.

- szerintem az emberek lelkével csupán csak szórakozik vagy azzal próbálja fejleszteni a saját lelkét.

2014. jún. 7. 18:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as. De azt nem tudod, hogy hogyan? Nem maradtak fenn feljegyzések, vagy szellemidézéssel nyer információ?
2014. jún. 7. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
A keresztenyfilmek.com-ot látogasd meg és ott találsz sok mindenre választ.
2014. jún. 7. 21:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Engem nem a fan fiction érdekel, hanem a valós megismerésen alapuló okkultista ténymegaállapítás.
2014. jún. 7. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
A valós (tudományos) megismerés szerint az nincs amiről beszélsz. Különben is kinek van egy eladható lelke. Az enyém biztos nem az.
2014. jún. 9. 16:00
 8/13 MissLawliet ***** válasza:
A Démonok nem kérik a lelkünket,köszönik szépen,nagyon megvannak nélküle is. És mi történik,amikor úgymond elfogadják a barátságunkat? Segítenek,őriznek,vezetnek minket. Sok-sok pozitív dolgot élményben van részük velük,és itt nem csak anyagi dolgokra gondolok,pénz,stb. Amikor rossz a kedvem,felvidít,sokszor meghat a szeretete,megkönnyeztet.Hozzá mindig fordulhatok,sosem mondta még,hogy "bocs,most nincs időm beszélni veled,majd 2 óra múlva". Ingával és quija táblával, vagy egyszerűen gondolatok által kommunikálunk. Nagyon sok gázos helyzetben megvédett már. De legfőképpen segítik a spirituális fejlődésünket,előrehaladásunkat. Hát ezt teszik velünk.
2014. jún. 9. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok az a 3-as.

Az elöttem szólónak aki a pozivitást írta.:az nem démon!

Neked: hát én a lelkekről akartam sokmindent tudni ezért a közeli könyvtárakban kerestem,majd két másik városi könyvtárban nézelődtem.A szellem tudomány című könyvek sokat segítettek nekem.A lelkekről már sokat felejtettem,mert sokat kellett tanulnom.Szóval én nagyából ki tudom szűrni a nem hiteles könyveket.Démonokról nem kerestem még.Keress a könyvtárakban,főleg a nagyon ütött-kopott könyvek a jók.Aki keres az talál.

2014. jún. 9. 19:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja és az elöttem lévőnek még: az árva lélek,azaz ragaszkodó megsebbzett lélek aki ragazkodik nagyon a régi életmódjához.
2014. jún. 9. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!