Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi történik azzal, akinek a...

Mi történik azzal, akinek a lelke egy démonhoz került? Mindig csak azt halljuk, hogy az ilyen lények az emberek lelkét akarják a paktumaikban. Jó, és mit tesznek vele azután?

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 12:46
1 2
 11/13 MissLawliet ***** válasza:

9-es

Én nem kételkedem a te tudásodról a lelkekről kapcsolatban,de akikről én beszélek,azok a Démonok.Őket viszont én ismerem

2014. jún. 13. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
az anyagi világhoz való ragaszkodásuk és önös érdekük miatt segítenek csak neked , de még a jaki indiánok és elődeik a toltékok is kordában tartották "szövetségeseiket" , tisztában voltak azokkal a tényekkel amiért őket "segítették", valamit valamiért alapon "dolgozik" a kezed alá az a démon is aki megvigasztal, csúnya folyamat ez, ha pedig nem figyelsz könnyen "ráfázhatsz" butaság azt állítani , hogy pozitív a céljuk. A démoni erők a sátán szolgái ezt sose feledd el hiába tesznek veled jó dolgokat. Ugyanez a butaság az amikor a reiki és a **sok elfogadnak maguknak segítőket akik aztán a gyógyításban segítik majd őket, nincsenek tisztában azzal, hogy bizony intelligens entitásokat fogadnak maguk mellé akiket önző és gonosz érdekek vezetnek.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2014. jún. 16. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondolom az idők végezetéig kínozzák azt a lelket, mivel a démonok egyetlen célja a pusztítás és a fájdalom. (természetesen csak akkor, ha léteznek efféle teremtmények)
2014. jún. 17. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!