Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Járt már valaki közületek...

Járt már valaki közületek úgy, hogy elképzelt egy szituációt és az megvalósult?

Figyelt kérdés
Elképzeltem pénteken egy találkozást, amire semmi esély nem volt, de tényleg, már nem vagyunk beszélőviszonyban ezzel a sráccal, és szombaton véletlenül találkoztunk az utcán. Én úgy képzeltem el, hogy véletlenül összefutunk és beszélgetünk, de persze valóságban csak köszöntünk egymásnak, mert ő is meg én is társaságban voltunk, meg őszintén szólva annyira meglepődtem, hogy alig tudtam kipréselni egy sziát. Ezzel a sráccal kapcsolatban már ez második ilyen élményem. Szerintetek ez mit jelenthet? Valami karmikus dolog? Amúgy kicsit ijesztő volt, mert egész egyszerűen nem is számítottam rá, pedig sokat gondolok rá..és ezelőtt az eset előtt is nagyon vágytam rá, hogy lássam..

2017. márc. 27. 17:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bevonzottad
2018. júl. 16. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!