Járt már valaki közületek úgy, hogy elképzelt egy szituációt és az megvalósult?
Igen, bár nem pont így, de igen.
Nem elképzeltem, hanem teljesen spontán "láttam" egy 15 évvel későbbi szituációt. Pontosan úgy történt minden, ahogy láttam.
Ez a vonzás törvénye...
Egyébként tényleg így működik hogy ha egy szituációba nagyon belegondolsz, nagyon erősen elképzeled, nagyon beleéled magad akkor megfog valósulni, még ha nem is abban az időben amibe te gondolod előbb utóbb igen. Velem is sokszor megesett már ez, és nagyon sok esetben igaz is volt. De felhívom a figyelmed hogy ha negatív dologra gondolsz az is ugyanígy bekövetkezhet! Ha egy találkozásra összpontosítasz 1000% osan akkor is pozitívan gondold el, mert akkor jól sülhet el a dolog. Lényeg hogy ha gondolsz valamire ne félj közben attól hogy rossz is fog érni, mert könnyen lehet ebből az hogy jól indul, és rosszul végződik.
Ezerszer, de ez természetes. Ha valakiért így odavagy, akkor persze, hogy elképzeled néha, hogy találkoztok. Aztán amikor tényleg bejön, akkor beleképzeled, hogy te vonzottad be. Pedig nem. Olyan nincs, hogy nincs rá semmi esély. Kivéve, ha az illető már meghalt, na akkor nincs esély vele összefutni, egyébként mindig van. Ha meg egy környéken laktok, akkor nem is értem, mit kell ezen csodálkozni.
Ha nem lennél rákattanva, akkor is összefutottatok volna, csak akkor nem is emlékeznél rá mert annyira nem érdekelt volna.
Nincs ebben semmi karmikus, de ha akarsz tőle valamit, akkor szedd össze magad, ne a csodát várd, mert magától nem fog összejönni.
Nem vagytok beszélőviszonyban,
ezért nem is egyeztek meg találkozásban,
ha tehát találkoztok, az csak "véletlen" lehet.
.
Ha most elképzeled, hogy egy hónapon belül 2× is látjátok egymást, az nem a te elképzelésed következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!