Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A krisnások miben hisznek?

A krisnások miben hisznek?

Figyelt kérdés
Szoktak adományt gyűjteni, egyszer adtam nekik, és kaptam egy könyvet, de nem nagyon értem, hogy konkréten ki van. Tudtok segíteni?

2017. febr. 28. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Wikipédia?

Nem állnak messze valóságtól, de vannak ésszerűtlenségek... hisz vallás ugye. ))

2017. febr. 28. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2017. febr. 28. 18:06
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Tesóm krisnás,ő teljesen odavan ezért a vallásért,Krisnában hisznek,azt csinálja,eszi,issza,amit ő.Semmi más nem érdekli,se a család,semmi.Adományokból élnek,csinálnak ajándéktárgyakat,ételeket,szappanokat,stb. ezeket adják el,túristacsoportokat fogadnak Somogyvámoson,hirdetik a vallásukat.Ez is olyan,mint a többi vallás,szerintük csak az igaz,csak az az egy,aminek van értelme.
2017. márc. 16. 06:30
 4/4 HARE_KRISNA ***** válasza:

Sziasztok,

Nem igazán nevezném vallásnak, ugyanis maga Krisna mondja a Bhagavad-Gítában:

"Hagyj fel a vallás minden változatával, s hódolj meg egyedül Énelőttem! Én megszabadítalak minden bűnös visszahatástól, ne félj!" - Bh.G 18/66

Nem minden Krisnás él lemondott életet, vagy szerzetesi rendben. Vannak házastársi kapsolatban élő párok is. Ez is hozzá tartozik a Krisna tudathoz.

2021. szept. 10. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!