Reinkarnációban hivők. Ti mivel bizonyítanátok a reinkarnáció létezését? És akik nem hisznek a reinkarnációban mivel tudják cáfolni?
Nem látod a zokszigént? Szégyelld magad! Pedig ott van a nitrogén és az egyéb gázok mögött. De ha bemész egy egyetem TTK-jára, akkor mutatnak neked egyet.
A reinkarnációt bizonyítani a hülyeség könyvtár reinkarnáció fanatisták részleg iratállományából szokták, cáfolnak a "nem létezik, mert nem bizonyították vagy látták" szöveggel szokták.
A válasz: nem létezik. A kvantumfizika sem létezett az ókorban (vagy igen), de ugyanúgy jelen volt. Először is fel kellett találni. A reinkarnációt nem találta fel még senki sem. Elképzelhető, hogy a biológiához fog tartozni, mint elhalálozás utáni újjászületés tanagyag,amit a témazáró doga előtti héten tanulhatják meg a jövő diákjai. A felfedezés természetesen rád vár. Vagy néhány okultista szektásra. Vagy egy csoport lúzer tudósra. A verseny elindult.
nincs bizonyíték arra hogy létezne a reinkarnáció csak úgy ahogy megcáfolni se tudták még
pont ezért is hülyeség azt gondolni, hogy na majd te (akár hiszel akár nem) tuti tudod a választ merthogy te olvastad valahol ésatöbbi
majd úgy is meglátod (vagy nem) ha meghalsz szóval kár is ezen vitatkozni inkább menny és csinálj valami hasznosat
a levegős dologról meg annyit, hogy azt ki tudják mutatni
szerinted honnan tudják, hogy nitrogénből és oxigénből áll?
szóval ehhez hasonlítgatni elég nagy tudatlanságra utal
Nem akarok másoknak bizonygatni...
Elég hogyha én emlékszem és tudom hogy van :)
Köszi a válaszokat. De nagyrészben nem az volt a kérdés ki higyjen benne ki nem. Mert a kérdésre szinte senki sem válaszolt. Bizonyítékokat sem nagyon írtatok.
Aki tud a kérdésemre válaszolni és nem rizsázik az nyugodtan írjon még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!