Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációban hivők. Ti...

Reinkarnációban hivők. Ti mivel bizonyítanátok a reinkarnáció létezését? És akik nem hisznek a reinkarnációban mivel tudják cáfolni?

Figyelt kérdés
Én hiszek a reinkarnációban csak érdekel más ember véleménye, bizonyítékai. Ti mi alapján hisztek benne, vagy esetleg tudtok mondani bizonyítékokat? És akik nem hisznek benne mivel tudják cáfolni? (olyanokat ne írjatok, hogy azért nem létezik, mert nem bizonyították vagy látták. Az nem indok arra. Ennyi erővel az oxigént sem látjuk, de létezik).

#ezotéria #reinkarnáció #karma #lélekvándoelás
2016. márc. 19. 14:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

..Azok írjanak bizonyítékot akik tudnak. Azok meg akik nem hisznek benne arra írjanak indokot, hogy miért nem hisznek benne, hogy miért gondolják úgy hogy nem létezik és még soroljam a gyengébbek kedvéért...?

Bocsánat tisztelet a kivételnek de vannak itt olyan értelmidegeneráltak ezen az oldalon..

2016. márc. 21. 16:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Akik meg nem tudnak értelmes indokot adni csak olyat hogy "hátmert még nem bizonyították".meg hogy azért mert "nincs benne a bibliában egyszóval ez már csak hazugság lehet" aki rizsázni akar, de értelmes indokot nem ad rá az ne írjon, mert a kérdésre szeretnék választ kapni.
2016. márc. 21. 16:22
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Töltsd le és olvasd el Dr. Michael Newton :lelkünk útjai I-IV című könyvét! Tudom, hogy ez "csak" egy könyv. A szerző egy korregressziós hipnózissal foglalkozó pszichológus. 1996-ig 7000 esetet dolgozott fel. A páciensei hipnózis alatt nem csak az előző életeikről mesélnek, hanem arról is, a lelkük hol tartozik két leszületés között. Nem tudom kinek mi számít bizonyítéknak, de 7000 ember ugyanazt meséli el, egymástól függetlenül! Azért e mellett már nem lehet csak úgy elmenni!
2016. márc. 21. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Létezik az orrszarvú, kecskefülű, nyúllábú, disznónyakú szellemember, akit csak minden holdtöltekor lehet látni, akkor is csak az, aki egy mézzel feltöltött óriásmedencében úszkál csőnadrágban, miközben a Szlovák himnuszt énekeli!

Azt mondod nem létezik??

Ennyire hülye nem lehetsz..Akkor bizonyítsd, hogy nincs.. Olyat meg nem mondhatsz, hogy 'mivel nincs rá bizonyíték és írdatlanul nevetségesnek hangzik, ezért nincs'

Remélem ebből lejött neked a véleményem...

2016. márc. 21. 19:02
 15/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Utolso elottinek: attol hogy csak ateistak talaltak ra a kerdesemre meg nem jelenti azt h a gyk-n mindenki hulyesegnek tartja a reinkarnaciot.
2016. márc. 22. 15:06
 16/20 anonim válasza:
100%
Krishana hívő vagyok hiszek benne, egyszerűen tudom alátámasztani a létezését a Bhagavad Gita (szent könyv) (Isten, Krishana kinek mi tetszik egyet jelent az összes név) lejött hozzánk durva anyagi testben tanítóként pl: Srila Prabhupada, Srila Bhaktisiddhánta (reinkarnációdott)...hogy meg írja a könyvet amit csak maga Isten tudott lapra tenni mert így hiteles más élőlény a Földön nem képes csak aki mindent tud. Remélem kielégítő a válasz.
2016. márc. 30. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Kedves kérdező: sztem ami sem pro, sem kontra nem bizonyítható, arra felesleges energiát pazarolni. Sokkal érdekesebb a pszichológiája, hogy ki hisz ilyesmiben és miért. Az én eddigi tapasztalataim szerint leginkább azok, akik 1. hiszékenyek és/vagy könnyen befolyásolhatóak, 2. nem találnak célt az életüknek/életükben, 3. szükségük van arra, hogy higgyenek valamilyen felső hatalomban. Tehát végső soron kb. ugyanaz a célcsoport, akit a különböző vallásokkal meg lehet szédíteni.
2016. ápr. 2. 01:12
 18/20 anonim válasza:
Próbálj ki egy egyszerű előző életbe vissza vezető meditációt, és magad is meggyőződhetsz. youtube-n találsz
2016. ápr. 12. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel! Milyen névvel vagy címen találom meg?
2016. ápr. 12. 20:30
 20/20 anonim válasza:

Ha elmész egy mesterhez, aki tud utaztatni előző életbe, akkor megfogod tapasztalni

Sajnos nem engedi kiírni azt hogy milyen méter mert a név a védjegy oltalom alatt áll.

aug. 30. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!