Van valaki aki hisznek? Hisz a reinkarnációba? Valakinek hasonló?
Persze, hogy hiszünk! Előző életedben Helyesírási tanácsadó szótár voltál.
Hát meg kellne becsülni a válaszolókat azzal, hogy nem 20 hibával írunk le 6 sort.
A kérdésedre: nem fogunk tudni válaszolni.
Sokan hisznek a reinkarnációban. Ezek az álmok nem igazán reinkarnációs álmok. Mert ezek az álmok jöhetnek úgy is, hogy filmekben megrázónak élted meg, de még nagyon kicsi voltál, és nem tudatosodott, amit látsz. Ekkor ezek a képek bekúsznak a tudatalatti tartományba, és amikor fáradt vagy, vagy alszol feltörnek - kontrollálatlanul, és abszurd összetételben. Ilyen az álmok természete.
Az írásoddal nincs semmi gond ,értettem.
Igen meglehet hogy reinkarnálódtál és mély sebet hagyott benned az előző élet .
De ezen túl kell lépni mert egy új életben vagy !
Simán lehet, hogy előző életbeli emlék. Nekem is volt egy, bár az nem volt durva.
Hülyének nézni azok fognak, akik nem hisznek az ilyen dolgokban, vagy nem volt hasonló élményük.
Én hiszek:)
Ha tényleg nem láthattál hasonló filmet és mindig ugyanazt álmodtad, akkor elég valószínű hogy tényleg az előző életedet élted át.És az is erre utalhat hogy kiskorodban láttad ezeket, a gyerekek minden természet feletti dologra fogékonyabbak.A leírtak alapján én is valami háborúra tippelnék, mindenesetre nem lehetett kellemes se átélni sem újraálmodni ezeket az eseményeket:(
De a lényeg az hogy most egy sokkal kellemesebb életed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!