Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van valaki aki hisznek? Hisz...

Van valaki aki hisznek? Hisz a reinkarnációba? Valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromba rengetegszer voltak rémálmaim. Volt, hogy anyám megpofozott úgy tértem magamhoz. Álmomba beszéltem, de nem magyarul. Kínoztak álmomba. Soha nem emlékeztem minden egyes részletre. 8 éves korom óta nem álmodtam ezt. De a mai napig mélyen bennem van. Akkor még nem de később rájöttem, hogy fogoly voltam álmomba. Lehet, hogy, v melyik világháborúba vagy a forradalomban éltem? Akárkinek ezt elmondom hülyének néz.93- as vagyok most leszek 23. Idióta válaszokat nem kérek. 23/L
2016. ápr. 30. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
27%

Persze, hogy hiszünk! Előző életedben Helyesírási tanácsadó szótár voltál.

[link]

2016. ápr. 30. 23:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Na megjelent az okos.... Te meg olvasni és felfogni is megtanulhatnál.... Teloról irok , am pont lesz@rom azt h h irok mert este van már alig látok másrészt meg nem egy diploma munkát irok...szóval el lehet huzni
2016. ápr. 30. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Hát meg kellne becsülni a válaszolókat azzal, hogy nem 20 hibával írunk le 6 sort.

A kérdésedre: nem fogunk tudni válaszolni.

Sokan hisznek a reinkarnációban. Ezek az álmok nem igazán reinkarnációs álmok. Mert ezek az álmok jöhetnek úgy is, hogy filmekben megrázónak élted meg, de még nagyon kicsi voltál, és nem tudatosodott, amit látsz. Ekkor ezek a képek bekúsznak a tudatalatti tartományba, és amikor fáradt vagy, vagy alszol feltörnek - kontrollálatlanul, és abszurd összetételben. Ilyen az álmok természete.

2016. ápr. 30. 23:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem volt tv csak anyámék szobályába gyerekkoromba. Csak meséket néztünk. 3 éves korom óta emlékszem erre az álomra és mindig úgyan azt álmodtam. Mivel írtam is késöbb jöttem rá arra mitörtént álmomba, hogy kínoztak. Sokáig nem is tudtam elmondani mit álmodtam csak annyit, hogy fájt és rossz. Tudod akkor még én is bele estem abba a korba amikor még rendes gyerekkort élhettem. Szóval nem a tvbe láttam. Azokhoz írtam ki ezt a kérdést akikkel hasonló megtörtént és hisznek benne. Hitetlen válaszát halottam már eleget.
2016. máj. 1. 06:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Az írásoddal nincs semmi gond ,értettem.

Igen meglehet hogy reinkarnálódtál és mély sebet hagyott benned az előző élet .

De ezen túl kell lépni mert egy új életben vagy !

2016. máj. 1. 08:17
 6/10 Fish1 ***** válasza:

Simán lehet, hogy előző életbeli emlék. Nekem is volt egy, bár az nem volt durva.

Hülyének nézni azok fognak, akik nem hisznek az ilyen dolgokban, vagy nem volt hasonló élményük.

2016. máj. 1. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Telóról olvasva a GyK-t, meggyözödhetsz arról, hogy sokan hisznek a reinkarnációban!
2016. máj. 1. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Én hiszek:)

Ha tényleg nem láthattál hasonló filmet és mindig ugyanazt álmodtad, akkor elég valószínű hogy tényleg az előző életedet élted át.És az is erre utalhat hogy kiskorodban láttad ezeket, a gyerekek minden természet feletti dologra fogékonyabbak.A leírtak alapján én is valami háborúra tippelnék, mindenesetre nem lehetett kellemes se átélni sem újraálmodni ezeket az eseményeket:(

De a lényeg az hogy most egy sokkal kellemesebb életed van.

2016. máj. 3. 17:27
 9/10 Roxii32 válasza:
Nem tudom én hiszek neked nekem is voltak ilyen álmaim. Az álmoknak van valimi jelentőségük de azt senki nem tudja hogy mi. Én azt szoktam álmodni hogy egy csata téren vagyok és harcolok és ezek az álmok kb. 2 éve kisértenek. Szerintem az előző életedről álmodtál.
2016. máj. 18. 14:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó válaszokat :) . gyerekként valóban nagyon félelmetes volt újra átélni ezeket az emlékeket. Ma már érdeklődve vizsgálom és bár nagyon rég nem álmodtam ezt időnként ha rá gondolok egyre több részlet be ugrik. Beszélgetem egy ilyen beállítotságú hölgyel és azt mondta, valószínű, hogy ott ilyen körülmények közt, erőszak álltal haltam meg. És ezért él benem ez az emlék erősen
2016. máj. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!