Rossz helyre érkeztem. Szerintem sosem jutok haza. Van közöttetek átutazó?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az új testtel minden emlékem elveszett. Ha oda érkeztem volna ahova akartam, meglenne. De el vagyok veszve. Itt ragadtam.2010. máj. 7. 17:14
41/46 anonim válasza:
Nem fiatalságtól függ, hogy észreveszed e-... gondolj bele, egy csecsemő rögtön tudja, ha nem jó helyen van. ösztönösen érzi.. ilyen ez a lelkek esetében is. ha idősebb vagy, akkor pusztán annyival módosul a dolog, hogy ösztönösen keresheted a hely értékeit, a tanulnivalót, és az idegenkedést is elfelejtheted.
Csak azt tanácsolhatom, hogyha úgy érzed rossz helyen vagy, gondold át az életed, gondold át, más korban jobb lenne-e, más helyzetben jobb lenne -e..
a válasz biztosan: NEM.
Tehát ide tartozol, ebbe a világba, erre a síkra, ebbe az időbe. mert itt KELL lenned.
42/46 anonim válasza:
szerintem te jó helyre érkeztél :D
és honnan emlékszel,hogy rossz helyre érkeztél,ha nem emlékszel? :D
44/46 anonim válasza:
De most komolyan ilyen hülyeséget ezt nem veszi be senki te szerencsétlen :D
45/46 anonim válasza:
Ajánlom Ákos - Hello c. dalát :D
46/46 anonim válasza:
sikerült találnod valakit, aki hasonló cipőben jár? :) remélem, már kicsit rendeződtek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!