Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Rossz helyre érkeztem. Szerint...

Rossz helyre érkeztem. Szerintem sosem jutok haza. Van közöttetek átutazó?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az új testtel minden emlékem elveszett. Ha oda érkeztem volna ahova akartam, meglenne. De el vagyok veszve. Itt ragadtam.
2010. máj. 7. 17:14
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
15%
Neked mi a bajod? :O Ez már kóros, pedig én sok mindent megértek. XD
2010. máj. 7. 17:47
 12/46 anonim ***** válasza:
49%

Én is rossz helyre érkeztem..

Nekem egy tengerpartos helyre egy gazdag családba kellet volna születnem erre itt vagyok Mo.-n.. :D

2010. máj. 7. 18:47
 13/46 A kérdező kommentje:
tehát én döntöttem így? azt tudom, hogy máshonnan érkeztem, nem a földről és azt is tudom, hogy ez egy primitívebb létforma, itt még nem ismert ez a fajta utazás és aki idejut ittragad.
2010. máj. 7. 18:57
 14/46 A kérdező kommentje:
lehetséges, hogy tanulni küldtek, vagy tanulni jöttem. de megfogadtam, hogy soha nem beszélek erről senkinek. csak teljes anonimításban.
2010. máj. 7. 18:58
 15/46 anonim ***** válasza:
42%
Nah ez az, ami már sok, te már túllőttél a célon.......ORVOS!!!
2010. máj. 7. 19:58
 16/46 anonim ***** válasza:
57%
beszéljünk teljes anonímitásban,igen,tanulni jöttünk,és nem is kevesen..hisz az "emberlelkek" is azért vannak itt.Ha halál után úgy döntenek,akár hozzánk is születhetnek..nincs ebben semmi furcsaság,ez a rendje a dolgoknak,neked csak el kell fogadni..látom csak én értek szót veled,de ez kicsit sem probléma,elvégre...
2010. máj. 7. 20:08
 17/46 anonim ***** válasza:
18%
Hány éves vagy?
2010. máj. 7. 22:47
 18/46 anonim ***** válasza:
55%
Fejtsétek ki, hogy miről beszéltek!! Mert nem értem,de érdekelne!!
2010. máj. 8. 09:55
 19/46 anonim ***** válasza:
77%

szóval egy fejlettebb helyről jöttél, vagyis fejlettebb vagy. Szeretném megosztani veled, hogy annyi hülye emberrel találkoztam már, és mind azt hitte magáról, hogy fejlett :DD

Másrészt. Azt, amit a fejlettebb helyen megtanultál, kamatoztathatod itt.

harmadrészt, azért nagyon sok fejlett lélek választotta a Földet, pl a Dalai Láma, Teréz anya, vagy Buddha :)

Üdv a Földön :D azért klassz hely ez itt. Az emlékeid felől pedig ne aggódj, mindenki elveszti őket.

Ja még valami. Nem vagy teljesen bezárva. Meditációval bárhova eljuthatsz, vagy megtudhatod az utazásod célját.

2010. máj. 8. 19:48
 20/46 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudom de

Csernus Imre biztos tud segíteni

keresd fel a saját érdekedben

2010. máj. 8. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!