Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Rossz helyre érkeztem. Szerint...

Rossz helyre érkeztem. Szerintem sosem jutok haza. Van közöttetek átutazó?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az új testtel minden emlékem elveszett. Ha oda érkeztem volna ahova akartam, meglenne. De el vagyok veszve. Itt ragadtam.
2010. máj. 7. 17:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
ne reméld!Tudd!Emberi szavakba nem lehet ezt önteni,5 évesen próbáltam elmagyarázni,és utána most 24 évesen rájöttem,nincs olyan szó a tudatunkban,amit rá lehet mondani az ittlétünkre.Örülök,hogy léteztek!
2010. máj. 10. 16:34
 32/46 anonim ***** válasza:
50%
Ne haragudjatok, de ez egy nagy baromság. Hogy hordhattok össze ennyi sületlenséget. Az emberi agy sok mindenre képes, ti vagytok a bizonyíték, hogy mennyire össze tud zavarodni. Most ôszintén. Arra nem gondoltatok, de viccen kívül, hogy valami bajotok van? Skizofrénia, vagy túlságosan beleélitek magatokat valamibe, vagy csak szimplán zakkantak vagytok. Szerintem ezen el kellene gondolkodnotok!
2010. máj. 10. 17:33
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

"nincs olyan szó a tudatunkban,amit rá lehet mondani az ittlétünkre"

Pedig találtál egyet. - ittlét

2010. máj. 10. 18:16
 34/46 anonim válasza:
Őőőőőh... ez egy vicc, mi? xD Grat, kedves kérdező!
2010. máj. 12. 15:48
 35/46 anonim ***** válasza:

18:16

az ittlét nem egy összefoglaló jelző,amivel ki lehet fejezni valaminek a milyenségét!

2010. máj. 12. 16:06
 36/46 anonim válasza:
Oké, te most földönkívüli vagy(:o) vagy asztrál-utazást kezdtél és sikerült. És fingod sincs, hogy most hogyan tovább?
2010. máj. 16. 12:54
 37/46 anonim ***** válasza:
én meg idelenn idegen vagyok
2010. máj. 18. 00:36
 38/46 anonim ***** válasza:
75%

ha rossz helyre jöttél, hogyan kaphattál mégis testet?

Mókás hogy vannak akik így menekülnek a saját világuk valóságából.

Erre csak idéznék egy exminiszterelnöktől: ezt elk*rtuk.

2010. máj. 19. 22:40
 39/46 anonim ***** válasza:
75%
énis ittragadtam, de kifejlesztettem egy módszert, amivel visszajuthatok. ha szépen megkérsz viszlek téged is.
2010. máj. 20. 00:29
 40/46 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tudom, miről van szó, de megértem és tökéletesen ismerős számomra. Úgy értem, soha nem éltem át ezt, vagy csak még túl fiatal a lelkem ahhoz, hogy észrevegyem, rossz helyen vagyok, de nagyon empatikus vagyok és szeretnék segíteni abban, hogy jobbá tegyem az ittlétedet.

Nem vagyok otthon ezoterikus dolgokban, keveset foglalkozom ilyesmivel, de érdekel, mert valamiért vonz. Különösen sokat vonz.

Biztos vagyok benne, hogy ez csak átmeneti hely számodra, illetve számotokra. Haza fogsz jutni. :) Ha bármiben segíthetek, küldj egy emailt. 21/L

2010. máj. 23. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!