Ennek van jelentése? Mert szerintem igen.
Először szerintem kicsit aktivizáld magad és próbálkozz beszélni vele. Nem szabad csak úgy elfelejteni, először próbáld meg! Ha nem működik akkor elfelejtheted. De a Sors sosem üzen hiába!
Won
Szerintem ne titkold el előle hogy tetszik neked.Mondd meg neki kerek perec(persze azért készítsd elő,ne ronts ajtóstól a házba,és elötte azért arról győződj meg,hogy nincs-e barátnője,felesége,menyasszonya,aki utána egy sodrófával jól elver,amiért a hites urának szerelmet vallottál és el akarod tőle venni)... és ha mindezek után nem látsz körülötte nőt,akkor mond meg neki,hogy tetszik neked...erre ő valamit lépni fog,erre valamit lépnie kell: vagy kikosaraz,közli,hogy van valakie,akár kamuzik(pl.abban az esetben történhet ilyen,ha neki te nem vagy az esete,vagy ha tényleg van valakije,vagy nincs ugyan senkije,de (még) vagy egyáltalán nem tudja az exét kiverni a fejéből)...
szóval szerintem beszélgess vele...és néhány órás beszélgetésekből(nem kell feltétlen görcsösen mindent 1 alkalommal kideríteni,kiderülhet az 3-4-...-10 alkalommal is),szóval néhány órás beszélgetésekből sok minden kiderülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!