Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Rossz helyre érkeztem. Szerint...

Rossz helyre érkeztem. Szerintem sosem jutok haza. Van közöttetek átutazó?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az új testtel minden emlékem elveszett. Ha oda érkeztem volna ahova akartam, meglenne. De el vagyok veszve. Itt ragadtam.
2010. máj. 7. 17:14
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
75%

Én tényleg az a személy vagyok aki sokmindent megért,de..Mivan?

Szóval,ezt most úgykéne értelmezni,hogy itt születtél,itt növekedtél,de tudod hogy nem ide valósi vagy?

Vagy inkább úgy hogy valami csodafolytán itt ébredtél,vagy valakik ideküldtek nemtudom honnan...vagy he?

Valaki lécci segítsen megérteni,nekem ez magas..

2010. máj. 8. 22:41
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
mi nem vagyunk fejlettebbek az embereknél,egyszerűen csak nem ide tartozunk.Azt választottuk,hogy ide születünk a földre,mert meg kell tapasztalnunk a fizikai síkot is a teljes felemelkedéshez.Ugyan olyanok vagyunk,mint itt bárki,sőtt pár emberlélek akár nálunk is tapasztaltabb,fejlettebb lehet..Egyszerűen tudjuk,érezzük,hogy irtózatos honvágyunk van egy hely iránt,megérteni lásd nagyon kevesek tudnak,érdekes,hogy én egyből megértettem őt,pedig még csak nem is fejtette ki,én már tudtam,hogy mi a probléma.Az ilyesmit nem könyvből tanuljuk,hanem velünk születik..és most ugyanolyan lelkek vagyunk,testtel,mint bármelyik földi.Egyszerűen csak rájöttünk,hogy nem lehet ez a mi igazi otthonunk.És nem a sok bűn miatt,meg a rossz világ miatt,hanem idegen érzés,hogy van kezünk,lábunk,és ilyen testfelépítésünk.Másképp nem tudom megmagyarázni azt,amit csak érezni tudunk.
2010. máj. 9. 10:51
 23/46 anonim ***** válasza:
58%

NO COMMENT!

Inkább mutatok pár olyan embert, akik szintén nem földiek, és akik valószínűleg rokonlelkek veletek.:)

http://www.youtube.com/watch?v=XO0bp-gsdzM

Egyébként egyre ijesztőbb ez az oldal.

2010. máj. 9. 13:55
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:51

ki kell hogy ábrándítsalak, ezzel mindenki így van. Ugyanis mindenki egy másik síkról érkezik a Földre, ezért mindenki néha visszavágyik oda.

Aki nem érti: bizonyos ezoterikus tanulmányok úgy tartják, hogy a lélek a reinkarnáció során nem csak a Földre, hanem más síkokra ill bolygókra is születhet.

2010. máj. 9. 17:28
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
de az egy másik sík...ahonnan a többiek is jöttek,de én teljesen máshonnan valónak érzem magam..idegennek.De nehogy azt higgye valaki,hogy ettől én különbnek gondolom magam,hanem csak arról van szó,hogy ti pl magyarországiak vagytok,én meg ausztráliai.(ez csak egy példa)És nemhiszem,hogy mindenki úgy tudja ez,úgy érzi,mint én.Biztos honvágyuk van a túlvilágra,nekem is,de nekem azon kívül még egy másik helyre is,ami nem a túlvilág,és itt nem sokan érezhetik..bocs ha érthetetlen vagyok.
2010. máj. 9. 21:06
 26/46 anonim ***** válasza:
40%
Én ezt nem értem. Szerintem te drogozol.
2010. máj. 9. 22:05
 27/46 anonim ***** válasza:
43%

Jaaaj már tudom.

Csillagkapu, vagy Star Trek...

ugye?

2010. máj. 9. 22:06
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Én is rögtön értettem, miről beszél a kérdező. Mi más helyről jöttünk. Nem vagyunk fejlettebbek, magasabb rendűek, csak mások. Mint egy negrid és egy mongolid... Ennyi. Más világból érkeztünk, és idegenek a Föld tájai, az emberi test. Azt hiszem, vagy inkább remélem, hogyha az emberi testem meghal, visszakerülök a hazámba.

26L

2010. máj. 10. 16:26
 29/46 anonim ***** válasza:
37%
Sliders? :D
2010. máj. 10. 16:26
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nyugodj meg, nem ragadtál itt. Ez csak ideiglenes "otthon", viszakerülsz még a hazádba, ahogyan én is, és a másik válaszoló is. Érzem, hogy mi egy helyről érkeztünk. :) És ez jó. Egy darabka otthon.
2010. máj. 10. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!