Rossz helyre érkeztem. Szerintem sosem jutok haza. Van közöttetek átutazó?
Én tényleg az a személy vagyok aki sokmindent megért,de..Mivan?
Szóval,ezt most úgykéne értelmezni,hogy itt születtél,itt növekedtél,de tudod hogy nem ide valósi vagy?
Vagy inkább úgy hogy valami csodafolytán itt ébredtél,vagy valakik ideküldtek nemtudom honnan...vagy he?
Valaki lécci segítsen megérteni,nekem ez magas..
NO COMMENT!
Inkább mutatok pár olyan embert, akik szintén nem földiek, és akik valószínűleg rokonlelkek veletek.:)
http://www.youtube.com/watch?v=XO0bp-gsdzM
Egyébként egyre ijesztőbb ez az oldal.
ma 10:51
ki kell hogy ábrándítsalak, ezzel mindenki így van. Ugyanis mindenki egy másik síkról érkezik a Földre, ezért mindenki néha visszavágyik oda.
Aki nem érti: bizonyos ezoterikus tanulmányok úgy tartják, hogy a lélek a reinkarnáció során nem csak a Földre, hanem más síkokra ill bolygókra is születhet.
Jaaaj már tudom.
Csillagkapu, vagy Star Trek...
ugye?
Én is rögtön értettem, miről beszél a kérdező. Mi más helyről jöttünk. Nem vagyunk fejlettebbek, magasabb rendűek, csak mások. Mint egy negrid és egy mongolid... Ennyi. Más világból érkeztünk, és idegenek a Föld tájai, az emberi test. Azt hiszem, vagy inkább remélem, hogyha az emberi testem meghal, visszakerülök a hazámba.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!